Çekim talebi mi verdin kralBu galiba site adami kral gelmez para
Çekim talebi mi verdin kralBu galiba site adami kral gelmez para
Evet kardesim 3 saate yakin oldu atmadilarÇekim talebi mi verdin kral
Aga şimdi ben daralıyorum onları cimere kadar şikayet ederim pezevenkleri 😀 sen yattı say paranı 😀Evet kardesim 3 saate yakin oldu atmadilar
00:15te verdim talep saat 04:32 yeni yazıyorBeyler talep verin
Aga grlsin sana 50 tl atmazsam delikanli degilimAga şimdi ben daralıyorum onları cimere kadar şikayet ederim pezevenkleri 😀 sen yattı say paranı 😀
Kardesim bosver alma zaten odeme yapmiyorlar ne gerek var00:15te verdim talep saat 04:32 yeni yazıyor
Kral sen rahat ol senin para geldi gelecek aga bana 20 yeter valla hi senin para gelsin deKardesim bosver alma zaten odeme yapmiyorlar ne gerek var
0535 527 42 84 wpden yaz bana kardesimKral sen rahat ol senin para geldi gelecek aga bana 20 yeter valla hi senin para gelsin de
Zaman geçsin diye alayım dedim zamaan geçti de eklenmedi yanlış birsey mi yaptık anlamadımKardesim bosver alma zaten odeme yapmiyorlar ne gerek var
Pala çekim yaptın mı?Banada Daha Tanımlanmadı Beklemedeyim
Talebi kaçta verdinBenimkini eklediler şu an belki saat 6 diye oto ekleme dalgası falan vardır kontrol edin :d
00:35 sanırımTalebi kaçta verdin
2 de verdim ben hala yok kontrol ettim00:35 sanırım
00:15te verdim eklenmedi bonus daha 6 saat oldu tam şaka gibi 👀😂00:35 sanırım
Beyler bosuna kovaliyorsunuz vaktinizi harcamayin 4 saat oldu cekimi atmadilar canli desfek cevap vermiyor dumen yani gerek yok ugrasmayin2 de verdim ben hala yok kontrol ettim