Umut fakirin ekmeği kovaliyoruz ama haklısın boşaBeyler bosuna kovaliyorsunuz vaktinizi harcamayin 4 saat oldu cekimi atmadilar canli desfek cevap vermiyor dumen yani gerek yok ugrasmayin
Umut fakirin ekmeği kovaliyoruz ama haklısın boşaBeyler bosuna kovaliyorsunuz vaktinizi harcamayin 4 saat oldu cekimi atmadilar canli desfek cevap vermiyor dumen yani gerek yok ugrasmayin
Ben daha önce üye olmusum ama bonus almamışım akşam giris yaptım bakiyeme yansımış 1000 tl yaptım gece 01de çekim verdim daha yatmadi hesabimaBonusu yatan yokmu
2 saat oldu hala gelmedi bonus site ölüBeyler talep verin
Kimsenin çekimi yatmadıysa bana niye 10 dakka içinde yattı anlamadımBen daha önce üye olmusum ama bonus almamışım akşam giris yaptım bakiyeme yansımış 1000 tl yaptım gece 01de çekim verdim daha yatmadi hesabima
Ben çektim aga ilk önce payfix ten çektim reddetti bakiyeyi düzenledi sonra havale ile çektim 10 dakka içinde geldi yatırım falan da yapmadım150 TL yatırım şartı var 150 TL yatır 300 çekebikirsiniz dedi.
Ben saat 3 verdim talep şu an saat 9.30 hala onaylanmadi2 de verdim ben hala yok kontrol ettim
Arkadaşlarlar gece 01 de çekim verdim yeni hesabıma geldi veriyor siteBen saat 3 verdim talep şu an saat 9.30 hala onaylanmadi
4 saat oldu hala bonus sonuçlanmadıArkadaslar yatirim sartsiz alamayan varsa degerlendirin
!
Site adamisin oyuzdenKimsenin çekimi yatmadıysa bana niye 10 dakka içinde yattı anlamadım
Site adamiBen çektim aga ilk önce payfix ten çektim reddetti bakiyeyi düzenledi sonra havale ile çektim 10 dakka içinde geldi yatırım falan da yapmadım