- 41,613
- 45,032
- 113
Odemezki zatenkonu dışı serzenişte bulunmak istiyorum favorisen kod vermiş denedim oldu bakiye 165 çekmek için 50 istiyor ve olmayan zaman da böyle bir şey denk geliyor sıfırken şaka gibi.
Odemezki zatenkonu dışı serzenişte bulunmak istiyorum favorisen kod vermiş denedim oldu bakiye 165 çekmek için 50 istiyor ve olmayan zaman da böyle bir şey denk geliyor sıfırken şaka gibi.
neden ödemesinOdemezki zaten
Bana neden odemedigini soylememıs ti promosyon kodu vermıstır birde yatırım sızdı ödemedineden ödemesin
22.00 olması lazımSaat 23.59 a kadar çekiliş yok sanırım
yeni bir şey mi önceden olan bir şey miBana neden odemedigini soylememıs ti promosyon kodu vermıstır birde yatırım sızdı ödemedi
Onlar yapıldı dost ben öyle biliyorum yine yanlış olmasın çekilişi yapılanın yazıda ki rengin altı beyaz oluyor oradan anliyorum bende22.00 olması lazım
2 ay oldu okadar da ugrasmıstım aw bebeleri odemediyeni bir şey mi önceden olan bir şey mi
İsminde hayır yok sitenin uzak duryeni bir şey mi önceden olan bir şey mi
hayda dur yatırmadan çekmeye deniyim belki araya kaynar :d2 ay oldu okadar da ugrasmıstım aw bebeleri odemedi
Yemezler onlarhayda dur yatırmadan çekmeye deniyim belki araya kaynar :d
bekleyelim görelimYemezler onlar
O sekıl oderler se 50 yı alırım akıl vermek paraylabekleyelim görelim
ödesin fifti fiftiO sekıl oderler se 50 yı alırım akıl vermek parayla
O sekıl oderler se 50 yı alırım akıl vermek parayla
biz sadece şart gerektirmeyenlere katıldık gülüm luviden bi 100 luk kıvırmayı umuyoruzSon işlem bonus olduğu halde katilan bir dünya adam var gene ekmegimize kan doğradılar 🙂