- 41,613
- 45,032
- 113
Ben alıyom kavga dovus 10 tl oda alana kadar 2 tane tişört degiştiriyomemin olun forumda yatırımı en çok alan site atlas. ama gelgelelim bedava günah vermez
Ben alıyom kavga dovus 10 tl oda alana kadar 2 tane tişört degiştiriyomemin olun forumda yatırımı en çok alan site atlas. ama gelgelelim bedava günah vermez
Aman nalet getsin şimdi görürler Starbucks oyununda 10 kuruştan 10 fresipin falan eklerler aw kalsınOlum bu ölücük de degil bu cimriligin nirvanası
aynen öyle sahibi pintinin önde gideni kendi de harcamıyoduremin olun forumda yatırımı en çok alan site atlas. ama gelgelelim bedava günah vermez
Hanginde dostYine yeni düşen elemanlar almış ödülleri
Hepsinde Şans yok bizde gel kullanıcı adı bırak gitHanginde dost
nice senelereMerhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.
Agla ya aglaya kazanıyor dayıcıkSukese bak olmadığı masa yok aw
Onlar yeni dusmedi kardes hep varlardi ama sadece etkinliklere katilmak icin kullaniyorlar forumu kardes.twtr telegramda gorup gelip odulu alip gidiyorlar.1 msji olan bile katiliyor etkinliklere.en azindan msj sayisi sarti olsa bizede biseyler duserdi.ama forum oyle uygun gorduyse saygi gostermek gerekYine yeni düşen elemanlar almış ödülleri
Nereye looooforumda zaman harmayacağım artık dostlar, arada girer bakarım yeni sponsor varmı diye o kadar, kendinize iyi bakın
Krala bakmadım dur bakayımne tarafbet ne kralbet o kadar kişi ve yedek içinde yokuz şans 0
Yedek talihliler arasına bile girememisiz awAgla ya aglaya kazanıyor dayıcık