- 3,348
- 3,204
- 113
nice 5 senelere dost bu ortamı sağladığın için sağol var ol
Hayırlı olsun kralMerhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.
Belki yanlışlıkla eklerler 😂😂Sukes bile Son işlem olduğu halde katılmış magunuma eski böyle yaparsa yeni ne yapmaz 10 kişilik çekilişte 5 kişi son işlem bonus 🙂
sukesti su yolunda kırarız oyle de ona gülüm burası nişantaşına benzemezSukes bile Son işlem olduğu halde katılmış magunuma eski böyle yaparsa yeni ne yapmaz 10 kişilik çekilişte 5 kişi son işlem bonus 🙂
Sukese ne cıkarsa bize cıkmıs gibi sevin kofteSukes bile Son işlem olduğu halde katılmış magunuma eski böyle yaparsa yeni ne yapmaz 10 kişilik çekilişte 5 kişi son işlem bonus 🙂
Knka mevzu o mu ben son işlem bonus olduğum çekilişe katılmıyorum su çekiliş yapılan sitelerin çoğu son işlem yatırım eklemiycegini bile bile niye başkasının hakkına giriyon awSukese ne cıkarsa bize cıkmıs gibi sevin kofte
Sahabet tede çıktı bize yine ikisinde baş 😂😂44. sıradan @İskorpit matadorbetten
benim twitter yok diye hiç birine alınmadım galiba senin yine şansın var reisSahabet tede çıktı bize yine ikisinde baş 😂😂
110 spinimi luvi 100 degişirim agalarsahabetten 55 spını kıvırdık hadı bakalım enıste bol sans
sanada sahabet te çıkmışsukeste yıne cıkmıs baba bortacına nın ıcıne bal koyup mu ıcıyo napıyo
Ben alındım hepsine ama hiçbirinde cikmadibenim twitter yok diye hiç birine alınmadım galiba senin yine şansın var reis
Gotunuzu kasıyın laaaaSahabet tede çıktı bize yine ikisinde baş 😂😂
kral trakyalı mısın sürekli alışveriş içindesin110 spinimi luvi 100 degişirim agalar