oo senem dogum gunu mesajlarınıda boyle mı atıyon bıtıme yarım saat kalaHayırlısı olsun başkanım 🙏🙏☺
oo senem dogum gunu mesajlarınıda boyle mı atıyon bıtıme yarım saat kalaHayırlısı olsun başkanım 🙏🙏☺
Senem sen etkinliklere katilmadinmi broHayırlısı olsun başkanım 🙏🙏☺
yeter abi zaten hepsını kybetcektık onemlı olan luviLa 5 6 etkinlik sonuclandi bize cika cika 20 fs cikdi 😁😁
O da güzel bana çıkan yokLa 5 6 etkinlik sonuclandi bize cika cika 20 fs cikdi 😁😁
Hastaydım kaç gündür.Yapacak birşey yok.Hayirlisi olsun.Cekilis önemli değil 🙏oo senem dogum gunu mesajlarınıda boyle mı atıyon bıtıme yarım saat kala
geçmiş olsunHastaydım kaç gündür.Yapacak birşey yok.Hayirlisi olsun.Cekilis önemli değil 🙏
Gerek yok hayırlısı olsun.🙏Kutlamami yaptım çekildim kenara ☺🙏Senem sen etkinliklere katilmadinmi bro
Teşekkür ederim 🙏geçmiş olsun
Gecmis olsun kardes.coluk cocukda var senin allah kolaylik versin umarim tez zamanda iyilesirsinHastaydım kaç gündür.Yapacak birşey yok.Hayirlisi olsun.Cekilis önemli değil 🙏
bro mu sis dicen abiSenem sen etkinliklere katilmadinmi bro
Çok teşekkür ederim.Dusunmeniz bile yeter Allah razı olsun 🤲🤲🙏Gecmis olsun kardes.coluk cocukda var senin allah kolaylik versin umarim tez zamanda iyilesirsin
Geçmiş olsun ya katılsana zaten aktif üyelere çıkmıyor şansın bizden yüksek çocuklara harçlık çıkar belki hepsi freespin seversin sen slotuHastaydım kaç gündür.Yapacak birşey yok.Hayirlisi olsun.Cekilis önemli değil 🙏
Çok teşekkür ederim ☺🙏 ama anlamadım ki olayı hem haksızlık olur herkese gerek yok 🙏Düşünmen yeter çok teşekkür ederimGeçmiş olsun ya katılsana zaten aktif üyelere çıkmıyor şansın bizden yüksek çocuklara harçlık çıkar belki hepsi freespin seversin sen slotu
Gems Bonanza ula bize çıkmadı hepsinin şartlarını oyunlarını ezberlemişiz çıkanlar nereye gideceğini sasirdiKralbet hangi oyuna eklendi beyler bilen varmı
enıste sanalda tazı yarısına atta ızleyelım38 cıktık spor serbestm
O gems bonanza değildi heralde de belirtilmemiş oyun adıGems Bonanza ula bize çıkmadı hepsinin şartlarını oyunlarını ezberlemişiz çıkanlar nereye gideceğini sasirdi
Hayırlısı olsun başkanım 🙏🙏☺
Asıl haksızlık bize oluyorda neyse şimdi buradan çık sağa dön solana geç orada site isimleri ile birlikte paylaşılmış kullanıcı adı ve şifreni gir kimliğin ön arka yüzünü birde selfili fotonu bırak bu kadarı şaka tabi kullanıcı adini bırak buraya gel ortama dahil ol kopacagiz hep beraberÇok teşekkür ederim ☺🙏 ama anlamadım ki olayı hem haksızlık olur herkese gerek yok 🙏Düşünmen yeter çok teşekkür ederim