- 41,614
- 45,033
- 113
Sporda cekerız enişte s. Et tazıyı biz tazı oldukenıste sanalda tazı yarısına atta ızleyelım
Sporda cekerız enişte s. Et tazıyı biz tazı oldukenıste sanalda tazı yarısına atta ızleyelım
Ya haksızlik olur 🙏 Sıkıntı değil nasip değilmişSen seversin fresipini slotcu Senem niye katilmiyon
slot verdıyse slotta cevırcen enıste baska yer yasakSporda cekerız enişte s. Et tazıyı biz tazı olduk
Dedemi torunumuslot verdıyse slotta cevırcen enıste baska yer yasak
Bu böyle olmayacak sen bana kullanıcı ve şifreni versene sen hastasın belli senin yerine katılalım bari insanlık ölmedi yaYa haksızlik olur 🙏 Sıkıntı değil nasip değilmiş
2 liradan 20 tur dede at enişteDedemi torunumu
K adı vs atıldımı oda sende banlanırsın fedoBu böyle olmayacak sen bana kullanıcı ve şifreni versene sen hastasın belli senin yerine katılalım bari insanlık ölmedi ya
Prenses enişte askerlikmi bu dede torun muhabeetini geç erhanbeyin prensesine ayıp olurDedemi torunumu
Helal 38 4 betten atalım aw gelirse 400 den gireriz max win verir ana avrat soverız enıste2 liradan 20 tur dede at enişte
Yapıyorum yavaş yavaş yetise bildiğime oda sen dedin diye katılmayacak tüm☺🙏Bu böyle olmayacak sen bana kullanıcı ve şifreni versene sen hastasın belli senin yerine katılalım bari insanlık ölmedi ya
dun kanguru 1 lıradan cevırmıs denemeyı son 1.25 te bonus atmıs acılmamıs oyun bana gır dedı gırdık cevırdık 78 verdı aldık 2.5 a kasayı 222 lıra olarak teslım ettık enıste ayık olHelal 38 4 betten atalım aw gelirse 400 den gireriz max win verir ana avrat soverız enıste
Hah şöyle ya katil katil şans bu belli mi olurYapıyorum yavaş yavaş yetise bildiğime oda sen dedin diye katılmayacak tüm☺🙏
Hepsi neredeyse yatirimliHah şöyle ya katil katil şans bu belli mi olur
Öyle bir gercekte var neyse sen o aşamaya bir gelde bakarız çaresineHepsi neredeyse yatirimli