- 4,228
- 3,703
- 113
Nişantaşı'na bonus alımını kapatmış mı luviAynen ya karambole araya sikistirdik kendimizi nasip işte sen sukesten al bana ver
Nişantaşı'na bonus alımını kapatmış mı luviAynen ya karambole araya sikistirdik kendimizi nasip işte sen sukesten al bana ver
Abi adamın kacari varmı umut Erkan ben ve eniste dorrlusunin arasına girmiş oraya 500 indirmeden çıkacağını dusunuyorbSende aldın iyisin yine luvi muvi kartın ortaya adamı çarptın ayakustu
Yazdım ben destek konusuna kapatsın hesabımıbizi bilerek yazmadı yine
En son bira içiyordu foto atıyordu sarhoş olup hepsini oynamıştırBir şey sormak istiyorum aniden aklıma geldi bu CrazyTime dan 12k vuran kişi vardı çekiliş yapacaktı noldu ona yaptı mi
Abi sorma olayı duymadın mi gecenin bonusu valla sukes 100 den fazla hesap açıp deneme bonusu almışNişantaşı'na bonus alımını kapatmış mı luvi
Sana eklendimi kanka luvi@Başkan im sana gelsin ❤
Sağlam tokatladık dostAbi adamın kacari varmı umut Erkan ben ve eniste dorrlusunin arasına girmiş oraya 500 indirmeden çıkacağını dusunuyorb
Hadı rollAbi adamın kacari varmı umut Erkan ben ve eniste dorrlusunin arasına girmiş oraya 500 indirmeden çıkacağını dusunuyorb
Sıkma canınıForumu bırakma kararı aldım herkese hayırlı geceler dilerim
dost adam ekleme potansıyelı olan bırı foruma etkınlık ypmıs 5.yılda bı cacık yok bırakta onu bız alalım ısımı profesyonel bı sekılde yaptım takdir etmek duser dost son gunlerım zaten bu sefer gercekten yokuzSende aldın iyisin yine luvi muvi kartın ortaya adamı çarptın ayakustu
Yok lan bize gelen giden iki dakka kaybolduk köfte vermiş 😁Sana eklendimi kanka luvi
Kare sağlamdı dost adamın suçu yokSağlam tokatladık dost
ayıp edıyon gülüm sukesti men ettırıp son anda gırdım potaya surıyelılere ekmek yok burdaVay aw iki dakkaya nasıl düşürdunuz hemen
Verdi sandım benim son işlem sıkıntı yoksa ekletirdim sen bı kayboluyon herşey oluyorYok lan bize gelen giden iki dakka kaybolduk köfte vermiş 😁
100 kere bonus verip adamı suclumu çıkardı site elemanları şutlasin bence patron canlı destek dediğin cin gibi olacak 🤪Abi sorma olayı duymadın mi gecenin bonusu valla sukes 100 den fazla hesap açıp deneme bonusu almış
5. nin altına 6. benide eklemiş luvibet bana yüklemiş 100 dost. tek sen kaldın sanırımYazdım ben destek konusuna kapatsın hesabımı
Dost çekim verdim direk gelirse şayet sigara almak gibi kötü niyetim var şayet retederse hedef 500 rollHadı roll