- 34,552
- 19,151
- 113
Herkes döndü herkes kaybetti galiba tek dönmeyen var @iskorpit zengin et bizi
👍Dost çekim verdim direk gelirse şayet sigara almak gibi kötü niyetim var şayet retederse hedef 500 roll
Sen ve köfteci kaldınız sizede bir ayar çekeceğiz durun bakalım gece daha bitmediAdam bizle alay etti pizza falan yiyin siz dedi biz uslubumuzu bozmadik yine ekle diye 7 kişi yazdı @X-RAY ve beni eklemefi
Hala aklım almıyor sukese multici dedi destek 🤣ayıp edıyon gülüm sukesti men ettırıp son anda gırdım potaya surıyelılere ekmek yok burda
Biz daha o topa girmedik dost direk çektim geldimHerkes döndü herkes kaybetti galiba tek dönmeyen var @iskorpit zengin et bizi
Sana çıksa iyiydi ya NBA saati tamHerkes döndü herkes kaybetti galiba tek dönmeyen var @iskorpit zengin et bizi
Bi ben kaldim yeminle adamın yaptığına bak ne diyelim hayirlsii olsun yüklenen arkadaşlara bol şanslar5. nin altına 6. benide eklemiş luvibet bana yüklemiş 100 dost. tek sen kaldın sanırım
@erhanbey22 de mülteci diyorHala aklım almıyor sukese multici dedi destek 🤣
mülteci diyemedi multici dedi gülüm anla işteHala aklım almıyor sukese multici dedi destek 🤣
Şeynlarkine forumu bıraktıran hayat bize ne yapmaz dostAga bir yıl dönümü dendi herkes forumu bıraktı
Bız kaldık kardes bız 😂Aga bir yıl dönümü dendi herkes forumu bıraktı
Nasip dost bu isler başka gün yaparizSana çıksa iyiydi ya NBA saati tam
afganla suriye kırması bı pitbull kadar tehlıkelı guzel gomduk suıkast dayıyı@erhanbey22 de mülteci diyor
Bırakmaz oŞeynlarkine forumu bıraktıran hayat bize ne yapmaz dost
Yarın didiierdrogbayla gelcek dostBırakmaz o
Benimde yakındırŞeynlarkine forumu bıraktıran hayat bize ne yapmaz dost
Pp ıyı olmus dostYarın didiierdrogbayla gelcek dost
Onun canı sıkıldı heralde yeni uyelik acicak erdalcimŞeynlarkine forumu bıraktıran hayat bize ne yapmaz dost