- 26,395
- 28,121
- 113
En çok ben salladımSallayanlari yazarmisin 100 tl gondercem
En çok ben salladımSallayanlari yazarmisin 100 tl gondercem
DjdjjdkdjdRecebb salladı dayıcım arkandan gönder 100 ümü
Sallayanlar düşüremedikten sonra sıkıntı yokSallayanlari yazarmisin 100 tl gondercem
Sen forumu bırakmamıs mıydın 15 dk once dostSallayanlar düşüremedikten sonra sıkıntı yok
çal keke çaaaaaaaaaallllll aw yerınde maho gelmişSallayanlar düşüremedikten sonra sıkıntı yok
15 dakikalığına bıraktık dostSen forumu bırakmamıs mıydın 15 dk once dost
Sallayanlara 200 er atiorumEn çok ben salladım
Ben ona masa tenisi verdim bastı sazan balığı hemen patladı@iskorpit gel hadi getir paraları bı umudumuz sen kaldın @Başkan da uyudu
Hesabında 200 TL değil 100 TL varsa foruma 2 yıl girmemSallayanlara 200 er atiorum
Sen sukesı tanıyamamıssın yunus emrelıcek herkesıHesabında 200 TL değil 100 TL varsa foruma 2 yıl girmem
Sözlerin pek inandirmiyor dostHesabında 200 TL değil 100 TL varsa foruma 2 yıl girmem
Kendi paranı bitirdiğim yetmiyomus gibi adamida bitirdin 😂😂 Allah'tan Ömer e eklenmedi onunda giderdi 😂😂Ben ona masa tenisi verdim bastı sazan balığı hemen patladı
Bol şanslar dost 😂😂Sweet bonanza oynuyorum rahatsiz edilmek istemiyorum
Bide masum masum kesin gelir mi demesi yok mu lavuğun beni benden alıyo he dedim bas gelcek ms sövüyoKendi paranı bitirdiğim yetmiyomus gibi adamida bitirdin 😂😂 Allah'tan Ömer e eklenmedi onunda giderdi 😂😂
Benim hesaptami kokik cocuk nisantasi tesvikiye cafe house beklerim gel fajita ismarlim ustune sebastian yersin bir ikide unlu gorursunSen sukesı tanıyamamıssın yunus emrelıcek herkesı
Konusma lan benle Got kanguruBen ona masa tenisi verdim bastı sazan balığı hemen patladı
Du çağırayımBide masum masum kesin gelir mi demesi yok mu lavuğun beni benden alıyo he dedim bas gelcek ms sövüyo