- 47,002
- 51,213
- 113
Dk 85 de gole girmis balığı 😁
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dk 85 de gole girmis balığı 😁
kanguruda sıkıntı var enıste engelı caktın bak nasıl donuyo sans ızle akıcak boyle pacalarda paralar
yok onların canlı destek ne zaman gırsen 80 100 kısı var musaıt olamıyolar bı turluBu sahabet neden eklemedı enıste hala sordunmu
Senin 1. 70 orandan patlamıyor en azından sen götten cukulatanı yeDk 85 de gole girmis aq balığı 😁
Kyp bonusunu istedinmi enişte veriyorlar 100 nakit imi kaybettim yaz canlı desteğeSenin 1. 70 orandan patlamıyor en azından sen götten cukulatanı ye
1 kurus atmam ona yidigi cukulatada hayır yok bizde adamdan kupon tutturmasını beklıyozkanguruda sıkıntı var enıste engelı caktın bak nasıl donuyo sans ızle akıcak boyle pacalarda paralar
1 1.5 sene once yazıyo bana wp den bı sey sorcam ama kızma dıye soyle dedım noldu dost aramızda kalsın ama gtten yer mısın dıyo ne dıyon olum dedım1 kurus atmam ona yidigi cukulatada hayır yok bizde adamdan kupon tutturmasını beklıyoz
sen olsan alırdın dost savoyu nasıl tokatlıyodun her gece@İskorpit aldın mı kaybı
Lan oglum mnykmisin ne snlarim ben normal hesap acmaya usenen adamimAma dost dedikleri gibi 100+ hesap açmışsan helal olsun 😀😀 Akıl kârı değil 😀😀😀
Vermezler zaten senin gibi sazan balıkları böyle oltaya. GelirAl basını verdiler Ekli dosyayı görüntüle 276841
Sen konus olum konusVermezler zaten senin gibi sazan balıkları böyle oltaya. Gelir
Saha eklemedı dayı bizde onu beklıyozSira kral ve sahabette
300 cikardiysan yüz yatırıp 400 cekebilirdinTipo yu 300 e cikardik 10 10 basim dedim kasa bitmis
Daha cok beklıcen sen sazanSaha eklemedı dayı bizde onu beklıyoz
Has s ik tir ya300 cikardiysan yüz yatırıp 400 cekebilirdin