- 502
- 65
- 28
Nice yıllara
Yok dost bana öyle geliyor ki yine aktif üyeler avucunu yalar hiç aktif olmayıp katılan dostlar ekmeğini alıp gider biz bize kalırız yine sen ben bizim oglanyatırımcılara birşey yok herhalde
Dayı 12 etkinlikten de çıkmazsa gusül şartYok dost bana öyle geliyor ki yine aktif üyeler avucunu yalar hiç aktif olmayıp katılan dostlar ekmeğini alıp gider biz bize kalırız yine sen ben bizim oglan
Şöyle bir durum söz konusu 12 etkinliğin 12 dininde saat 12 ye aldılar şimdi toplam iki kişi var sitede yönetici bunların çekilişi listesi iletilmesi cart curt derken kimse bugünden bir şey beklemesin kısacası hepsinin sonuna ödüller 24 saat içinde eklenecek yazacaklar derken en erken pazartesiye bulur bu iş böyle etkinlikmi olur dolayısı ile oda bize çıkmaz bunda gusulluk bir durum yok iş pek şansa kalmaz yaniDayı 12 etkinlikten de çıkmazsa gusül şart
var bize cok yatırım yaptın o yuzden sana 2 tane guzel mac vercem bugun dostyatırımcılara birşey yok herhalde
çekiliişlere katılmıyorum zaten sosyal medya bile yok bende. Rt filan bana göre değil, 5. yıla özel yatırım bonusu bekledim açıkçası ama yoksa da yoktur napalım, 49165 üye varmış. 165 tanesi yatırımcı olsa 49000 üye mutlu olur işte...Yok dost bana öyle geliyor ki yine aktif üyeler avucunu yalar hiç aktif olmayıp katılan dostlar ekmeğini alıp gider biz bize kalırız yine sen ben bizim oglan
sağol dostum, sende olmasan yatırımcıları düşünen yokvar bize cok yatırım yaptın o yuzden sana 2 tane guzel mac vercem bugun dost
Dayı çok büyük bir beklenti ile çıkmışsın Ayrıca 1-2 saate bitecek işlem sadece sitelerin ne kadar sürede ekleme sağlayacağı önemli. Daha önce bir forumda yöneticilik yapmıştım 3 sene önce falan Sitelerin destek ekibi biraz gevşek takılabiliyorŞöyle bir durum söz konusu 12 etkinliğin 12 dininde saat 12 ye aldılar şimdi toplam iki kişi var sitede yönetici bunların çekilişi listesi iletilmesi cart curt derken kimse bugünden bir şey beklemesin kısacası hepsinin sonuna ödüller 24 saat içinde eklenecek yazacaklar derken en erken pazartesiye bulur bu iş böyle etkinlikmi olur dolayısı ile oda bize çıkmaz bunda gusulluk bir durum yok iş pek şansa kalmaz yani
Parayı bulunca kaçtı diyorsun bizde geçtik o yollardan dost bakma sen ;(Dayı çok büyük bir beklenti ile çıkmışsın Ayrıca 1-2 saate bitecek işlem sadece sitelerin ne kadar sürede ekleme sağlayacağı önemli. Daha önce bir forumda yöneticilik yapmıştım 3 sene önce falan Sitelerin destek ekibi biraz gevşek takılabiliyor
6 aylık forumduk siteler aylık olarak 1500-2000₺ civarı para ödüyordu 6 tane site vardı ekmeğimize bakıyorduk sonra bizim forum sahibi kayboldu ortadan
Ne beklentisi abi tek derdimiz bir paket sigara çıkartabilirsiniz hepsi bu ev araba alacak halimiz yokya etkinliktenDayı çok büyük bir beklenti ile çıkmışsın Ayrıca 1-2 saate bitecek işlem sadece sitelerin ne kadar sürede ekleme sağlayacağı önemli. Daha önce bir forumda yöneticilik yapmıştım 3 sene önce falan Sitelerin destek ekibi biraz gevşek takılabiliyor
6 aylık forumduk siteler aylık olarak 1500-2000₺ civarı para ödüyordu 6 tane site vardı ekmeğimize bakıyorduk sonra bizim forum sahibi kayboldu ortadan
Kaçmadı da yollarımız ayrıldı bir şekilde nasıl olduysaParayı bulunca kaçtı diyorsun bizde geçtik o yollardan dost bakma sen ;(
Başkan jestini yapmış bize dost nikimize renk gelmişKaçmadı da yollarımız ayrıldı bir şekilde nasıl olduysa
Saat 21 :00 hepsi cekilsin iste beklemekten sikildi bu milletBaşlayın o zaman madem saat 5 te sonuclandirmaya sırayla zaten 12 ye kadar ancak biter
Adam noktayı koydumesaj sayısı en yuksek olanlara canlıyı hazırla
Saat 21 :00 hepsi cekilsin iste beklemekten sikildi bu millet
Senden bir ay büyüğüm ama senin mesajın benden fazla demekki çok konuşuyorsun senmesaj sayısı en yuksek olanlara canlıyı hazırla
Saat 21 :00 hepsi cekilsin iste beklemekten sikildi bu millet
Ekstra odememi var cok konusmaya alalim...Senden bir ay büyüğüm ama senin mesajın benden fazla demekki çok konuşuyorsun sen