- 15,242
- 7,831
- 113
o zaman 2.5 katı şeklinde ödeme almalıyızZaten toplasan 20 aktif üye ancak çıkar
o zaman 2.5 katı şeklinde ödeme almalıyızZaten toplasan 20 aktif üye ancak çıkar
La gel ya tam kıvama getirmiştik aldık alacaktık kaçmaŞansli olan kazansin takiliyoruz surda hadi eywallah
Alacam diyip eksilmeyelimLa gel ya tam kıvama getirmiştik aldık alacaktık kaçma
Valla bir çoğuna katılmadım zaten dost üç tanesine katıldım çıkacaksa büyük cikain 20 30 freespin freebetle uğraşmaya değmez yok on onbeş katı cebir yüz çek yaşımız olmuş 43 oyuncak olmayalımAlacam diyip eksilmeyelim
Valla herhalukarda birilerine yarayacak bu durum bizi kovarlarsa favori adaylar eksilecek yok bize verirlerse kavgamız yerini bulacakAlacam diyip eksilmeyelim
Tako nickin bile yesillenmis valla kuponlar yeşil nick yeşil yine yeşillendi fındık dalları@Başkan yatırımcı üyelere yatırım bonusu gibi bir etkinlik olacak mı dostum, boşuna beklentiye girmeyelim...
nasıl mutlu oldum bilemezsinTako nickin bile yesillenmis valla kuponlar yeşil nick yeşil yine yeşillendi fındık dalları
Buluruz sana birtane site sıkma canını takocum@Başkan yatırımcı üyelere yatırım bonusu gibi bir etkinlik olacak mı dostum, boşuna beklentiye girmeyelim...
site çok oley.com bile yüzde on veriyormuş konu site değilBuluruz sana birtane site sıkma canını takocum
Anladım dostsite çok oley.com bile yüzde on veriyormuş konu site değil