Konuş abiBen forumda aktif 100 adam hiç görmedim neredeymis bu adamlar buzamana kadar parasında değiliz @Başkan adaletsiz oluyor böyle belki 20 tane adam katılmak için flod yapıp durdular
Dost ben listeye baktim genelde aktif olanlar flood yapanlar alinmamis sanirsamBen forumda aktif 100 adam hiç görmedim neredeymis bu adamlar buzamana kadar parasında değiliz @Başkan adaletsiz oluyor böyle belki 20 tane adam katılmak için flod yapıp durdular
Suat'ım sen burada hiç aktif olarak takılan 100 adam gordunmu aktif olup burada takılan adama kimse laf söylemez ben çekiliş katılma msj sayısını begenmedigimi az buldugumu söylüyorum düzenleme gelmesi lazım 1 k idealdir bana sorarsan Gerisi yönetime kalmışDost ben listeye baktim genelde aktif olanlar flood yapanlar alinmamis sanirsam
Yüz yetmiş kişiyi elemiş shellacDost ben listeye baktim genelde aktif olanlar flood yapanlar alinmamis sanirsam
Hee o konuda haklisin dost dogru valla bencede cok cok azSuat'ım sen burada hiç aktif olarak takılan 100 adam gordunmu aktif olup burada takılan adama kimse laf söylemez ben çekiliş katılma msj sayısını begenmedigimi az buldugumu söylüyorum düzenleme gelmesi lazım 1 k idealdir bana sorarsan Gerisi yönetime kalmış
Yani yoksa Shell o elemanları eliyeceginden şüphem yok zatenHee o konuda haklisin dost dogru valla bencede cok cok az
O konuda Shell ve yonetime güvenim tamdır distin ama msj sayısı çok azYüz yetmiş kişiyi elemiş shellac
Ben yanlis anladim pardon o konuda haklisinYani yoksa Shell o elemanları eliyeceginden şüphem yok zaten
Birdaha yanlış anlama Suat'ım senin yüzünden banlanmiyalim 😂😂Ben yanlis anladim pardon o konuda haklisin
La o bisey degil roll actim cekilisten ciktigimi gorunce oduller atilmamis daha puhahahaBirdaha yanlış anlama Suat'ım senin yüzünden banlanmiyalim 😂😂
İşte görmek istediklerimiz@Başkan üstad bu msj sinirlamasini nezaman 1 k ve üstlerine çekicekseniz
Ben atayım Suat'ım gelince 50 fazla atarsinLa o bisey degil roll actim cekilisten ciktigimi gorunce oduller atilmamis daha puhahaha
Konuya gel konuya senin konuBen atayım Suat'ım gelince 50 fazla atarsin