- 75,092
- 27,046
- 113
Niye böyle olayım ki Reco
Sonuna kadar haklisin. Geldigim gunden buyana hergun etkinlik aciyorum ve senin de açtığını goruyorum. belki birilerine bi faydamiz olur diye. Adamlar sadece cekilis icin forumda takilip ödülü alip yoluna bakiyorlar. Can sıkıcı. Sabaha kadar konussak da fayda yokSuat'ım sen burada hiç aktif olarak takılan 100 adam gordunmu aktif olup burada takılan adama kimse laf söylemez ben çekiliş katılma msj sayısını begenmedigimi az buldugumu söylüyorum düzenleme gelmesi lazım 1 k idealdir bana sorarsan Gerisi yönetime kalmış
Ben kime çıktığına bakmıyorum dost sadece msj sayısını yükseltilmesini yada oya sunulmasini istiyorum baskanada yazacağım bunu gerisi onlara kalmışSonuna kadar haklisin. Geldigim gunden buyana hergun etkinlik aciyorum ve senin de açtığını goruyorum. belki birilerine bi faydamiz olur diye. Adamlar sadece cekilis icin forumda takilip ödülü alip yoluna bakiyorlar. Can sıkıcı. Sabaha kadar konussak da fayda yok
2 ay önce aktifligi arttrdigim için forum bana 100₺ gönderdi siz düşünün bugün geliyor para yok pul yok. Foruma tek katkı sağlamayan kişi gelip para için giriyor aliyr gidiyr bu adaletsizlik değilde nedirSonuna kadar haklisin. Geldigim gunden buyana hergun etkinlik aciyorum ve senin de açtığını goruyorum. belki birilerine bi faydamiz olur diye. Adamlar sadece cekilis icin forumda takilip ödülü alip yoluna bakiyorlar. Can sıkıcı. Sabaha kadar konussak da fayda yok
Gırgırına dedım loNiye böyle olayım ki Reco
Ne diyeyimki dost. Bir elestiri yapsak yorumlar siliniyor. Can sagligi bosver2 ay önce aktifligi arttrdigim için forum bana 100₺ gönderdi siz düşünün bugün geliyor para yok pul yok. Foruma tek katkı sağlamayan kişi gelip para için giriyor aliyr gidiyr bu adaletsizlik değilde nedir
Bundan sonra roll mu etkinlikmi gelirse çekilismii bugün tanınmayan forumla alakalı olanlar açsın şu saatten sonra kolumu kipirdatmamNe diyeyimki dost. Bir elestiri yapsak yorumlar siliniyor. Can sagligi bosver
Dostum bana tam olarak adaletsizliği söyler misin ?Bu konuyla alakalı o kadar yazı yazdım eğer tek biri para içinse sabaha çıkmayın o kadar ADALETSİZLİK BİTSİN ARTIK
Tek istediğim bu
forumculuk kalmadı zaten herkes telegramda ama burası gibi birkaçköklü forum kaldı onlarda mesaj sayısı max. 500 dür ama çekiliş olduğu gün yazılan mesajları dahil etmezler olması gereken de o durBen kime çıktığına bakmıyorum dost sadece msj sayısını yükseltilmesini yada oya sunulmasini istiyorum baskanada yazacağım bunu gerisi onlara kalmış
Benim mesajıma alıntı yapıp yazmış benim tek hesabım Ayrıca silinmesi için report yaptım.