- 4,849
- 3,311
- 113
Senin hesabında forum adın adamın forum adı nasıl oluyor buBenim mesajıma alıntı yapıp yazmış benim tek hesabım var.
Senin hesabında forum adın adamın forum adı nasıl oluyor buBenim mesajıma alıntı yapıp yazmış benim tek hesabım var.
Doğru katılıyorum bunaforumculuk kalmadı zaten herkes telegramda ama burası gibi birkaçköklü forum kaldı onlarda mesaj sayısı max. 500 dür ama çekiliş olduğu gün yazılan mesajları dahil etmezler olması gereken de o dur
Knka birde mesaj süresi oluyor adamlar kafasına göre mesaj kasmasın diyeforumculuk kalmadı zaten herkes telegramda ama burası gibi birkaçköklü forum kaldı onlarda mesaj sayısı max. 500 dür ama çekiliş olduğu gün yazılan mesajları dahil etmezler olması gereken de o dur
Foruma sadece para alıp gitmek için girenlere göz yumuluyor.Dostum bana tam olarak adaletsizliği söyler misin ?
Toplam Katılımcı: 334
100 kişi kazanacak kazanamayan 234 kişi adaletten mi bahsedecek
Telegram hesabı onun sen anlamamissin 😊Senin hesabında forum adın adamın forum adı nasıl oluyor bu
Sen forum adına furkan4268 yazmışsın ama paylaşan adam da furkan4268Benim mesajıma alıntı yapıp yazmış benim tek hesabım Ayrıca silinmesi için report yaptım.
Ne diyorsun kardeşim aynı mı?Senin hesabında forum adın adamın forum adı nasıl oluyor bu
Kardeş sen Furkan4268 yazmadın mi forum hesabı diye katılırken.Ne diyorsun kardeşim aynı mı?
Bak bakalım ne yazmışım ?Kardeş sen Furkan4268 yazmadın mi forum hesabı diye katılırken.
Şuan diyorum ki keşke konudakilere direkt dağıtysaydı arkadaşımız, ama geçti artık birşey yapamayız, Sadece aktif üyelerimiz içinde sadakat programı düşündük yakın zamanda onu aktif edeceğiz.Foruma sadece para alıp gitmek için girenlere göz yumuluyor.
1k altı mesajı olup foruma tek katkısı olmayan kişilerden bahsediyorum.mesaj sayısı değil bu işi tepkime puanıyla yapmanız lazım.
Para umrumda değil bunu biliyorsun başkan yolladiginiz ödülü bile başkasına verdim isim vermeyecegim.
Benim tek derdim benim gibi bu foruma emek veren kişilere yedirtmeyin hakkımızı.
En çok merak ettiğim hususta bir günde aynı kişiye 3 defa çıkabiliyor nasıl oluyorsa 4 senelik üyeliğimde bana bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde çıkmıştır oda maksimum
Msj sinirlamasini da 1 k yap üstad hatta hemen yap unutucaksin çünkü 😂Şuan diyorum ki keşke konudakilere direkt dağıtysaydı arkadaşımız, ama geçti artık birşey yapamayız, Sadece aktif üyelerimiz içinde sadakat programı düşündük yakın zamanda onu aktif edeceğiz.
Tepkime üzerinden yapılırsa bundan sonraki süreçler burda kimse itiraz etmez başkanım.Şuan diyorum ki keşke konudakilere direkt dağıtysaydı arkadaşımız, ama geçti artık birşey yapamayız, Sadece aktif üyelerimiz içinde sadakat programı düşündük yakın zamanda onu aktif edeceğiz.
Ne mesajı ortak mesaj değil tepkime üzerinden yapılması lazım mesaj flood la halloluyor tepkime öyle değil açtığın etkinliklerle artyrMsj sinirlamasini da 1 k yap üstad hatta hemen yap unutucaksin çünkü 😂
Yönetime bildirdim alıntı yaptığı için silinmedi tek mesajlı uyeydi zaten çekilişe bile girmemiştir.Olan oldu
Flood yapmış mesaj kasmış adamlık durum yok
yanlış anlaşılma olmuştur düzeldi şimdi o da görmüş oldu zaten kötü niyetle yapmamıştır o da@Suskun1988 seni severdim yaptığın hoş değil kardeş.
Tepkime de olur sezo sıkıntı yokNe mesajı ortak mesaj değil tepkime üzerinden yapılması lazım mesaj flood la halloluyor tepkime öyle değil açtığın etkinliklerle artyr
Kusura bakma kardeşim adam o şekilde paylaşınca sen paylasmissin gibi alintilamis. Flood dan kasma dan pek anlamam atladik sazan gibi@Suskun1988 seni severdim yaptığın hoş değil kardeş.
Lakin kullanıcı adı ile telegram adı benide şuphelendirdi.. ama flood olduğunu düşünüyorumYönetime bildirdim alıntı yaptığı için silinmedi tek mesajlı uyeydi zaten çekilişe bile girmemiştir.