- 41,614
- 45,033
- 113
@butragueno Suatım 500 attım hesabına
Bok gibi paran var hala ağlıyon kimden öğreniyonuz şu tripleri ya 2 tür insandan nefret ediyorum çok parası olup 2 kişiye 50 atınca ufff herkese yardımcı oluyorum tribine giren bide parası yokken o kadar dağıtım yaptım kimse al şunu demedi diyenBir gün bende max win vurucakmiyim dayi
Rüyasında bonus bulup onu 2 k yapan suvatOhaaa ciddi mi bunu nasil tutturdun la ruyanda mi gordun
Aga seninde piskolojin bozulmuş bok gibi param olsa burda neye kod kovalıyorum? 200 1000 e yaparsak şükür edip başımıza koyuyoruzBok gibi paran var hala ağlıyon kimden öğreniyonuz şu tripleri ya 2 tür insandan nefret ediyorum çok parası olup 2 kişiye 50 atınca ufff herkese yardımcı oluyorum tribine giren bide parası yokken o kadar dağıtım yaptım kimse al şunu demedi diyen
O içten içe efsaneyle kapışıyor ama belli etmemeye çalışıyorbirader bu efeberk'i de ekleyin listeye, az once anami babami oldurcem falan yazmis betcio gunluk cekim limiti getirdi diye, onceden de var bunun intihar konulari, şizo mudur nedir
Kes kesRüyasında bonus bulup onu 2 k yapan suvat
Oyle mi olmus@butragueno Suatım 500 attım hesabına
Arkadaşlar merak etmeyin ben artık milyonerimAga seninde piskolojin bozulmuş bok gibi param olsa burda neye kod kovalıyorum? 200 1000 e yaparsak şükür edip başımıza koyuyoruz
Eksi yaptın bu lafinla sana karşı yapılan kahpelikleri veya yanlışlari başkalarınıda öyle görme o hata buyuk hata sully dayi keşke bok gibi param olsada kumar oynamasamBok gibi paran var hala ağlıyon kimden öğreniyonuz şu tripleri ya 2 tür insandan nefret ediyorum çok parası olup 2 kişiye 50 atınca ufff herkese yardımcı oluyorum tribine giren bide parası yokken o kadar dağıtım yaptım kimse al şunu demedi diyen
Nerde yedin paraları söyleeeeeEksi yaptın bu lafinla sana karşı yapılan kahpelikleri veya yanlışlari başkalarınıda öyle görme o hata buyuk hata sully dayi keşke bok gibi param olsada kumar oynamasam
Okmeydani birahanede ışıkların orda 😀😀😀😀😀Nerde yedin paraları söyleeeee
uza git otede oynaPuahahaha tenekeye bak 500 le artislik yapıyor
saitin kahvede kumarda yedi diyolar senin içinOkmeydani birahanede ışıkların orda 😀😀😀😀😀
küs müyüz sesin cikmiyor, hayirdiruza git otede oyna
bak ısıne la teneke