- 1,321
- 829
- 113
Hayatın kumarı en orjisi
Hangi işler daykoBı işler boyle @SULLY
Ver ama alamaHangi işler dayko
Allah'ıma hamdolsun bi kulağımın arkasını bıraktı müptezeller lavuğa 3k atıyorum 1.5 geri atıyo sonra ne dmlere ne dönüyor ne etikete ama forumda 20-30k basıp rol yapıyo bi ton örnek dolu dmVer ama alama
Yarışmacı aramızdan ayrılmış daim olsun ne diyelimBu isler böyle. Sağlam koydum zaten haberlesiriz
Ulan bilader 😂😂😂Brendford, Efsane, Makine.. bu üçünün arasına bomba at tek kayıp bomba olur
Sana niye vermiyorlar makinecim@Fterim1905 bana bir paket symra yazdırıp kargolar mısın günü gelmedi vermiyor doktorda eczane de . 290 tl atayım
günü dolmadı ilacın .Sana niye vermiyorlar makinecim
Yapardım da Türkiye'de değilim valagünü dolmadı ilacın .
isviçrede yok mu symra kopekYapardım da Türkiye'de değilim vala
15 kişiyse ıyı kanka bişey deılforumda en az 15 kişiye para yollamışımdır, bizim ihtiyacımız olunca hepsi arazi o yüzden devamke
novasky adamın hasıdır nekadar gelirse çekiliş konusu açıpta begenı şarttır desede )Forumun aga babası can ciğeri denizbankı @Novasky dostumuzdan kimse bahs etmemiş adamdır adam
sen de adamsın. Fakat konuda adam aramiyoruz, numunelik ariyoruznovasky adamın hasıdır nekadar gelirse çekiliş konusu açıpta begenı şarttır desede )
eyv saol sende olesın novasky de beni çok sever )sen de adamsın. Fakat konuda adam aramiyoruz, numunelik ariyoruz