- 9,213
- 4,744
- 113
Sevginiz daim olsun ne diyelimeyv saol sende olesın novasky de beni çok sever )
Sevginiz daim olsun ne diyelimeyv saol sende olesın novasky de beni çok sever )
Kafam Guzeldır Dost İdare etnovasky adamın hasıdır nekadar gelirse çekiliş konusu açıpta begenı şarttır desede )
Bizi Seveni Bizde Severiz Dost Gecen guzel olsuneyv saol sende olesın novasky de beni çok sever )
eyv dost tskBizi Seveni Bizde Severiz Dost Gecen guzel olsun
Bir ara betco güncellemesinde bu mal yorumculuk yapıp YouTube a vodei çekip atmıştı 2006 Dan kalma anime kazağıyla elinde su bardağına koyduğu çayı almış adı yiğithan mı neydi orijinal adıEn orijinal olanı @Brendford idi erken yaşta aramızdan ayrıldı . Şizofrenlerin atasıydı.. huzur içinde uyusun..
acil linkkBir ara betco güncellemesinde bu mal yorumculuk yapıp YouTube a vodei çekip atmıştı 2006 Dan kalma anime kazağıyla elinde su bardağına koyduğu çayı almış adı yiğithan mı neydi orijinal adı
Buraya atmıştı kendi linkini bir daha bulamadım aradım amaacil linkk
Bana bir daha cevap vermezsen sana ibretlik ban atarım Abuzer bırak şovu 500 bassan nolur 5k para yapmazSana bu oyunu öğretecem teneke iskorpit az kaldıEkli dosyayı görüntüle 593214
Sabah sabah ne atar yapan ihtiyar nerde cevap vermedikBana bir daha cevap vermezsen sana ibretlik ban atarım Abuzer bırak şovu 500 bassan nolur 5k para yapmaz
Mesaj yazıyoruz 2 dk sonra yazıyorsun arkadan yazıyorum bir daha cevap yok sana sinir olduk 5k para yedik o gün çıkar ver desek verecek misinSabah sabah ne atar yapan ihtiyar nerde cevap vermedik
Uyumuşum param yok olsa veririm sende teneke gibi başladın haMesaj yazıyoruz 2 dk sonra yazıyorsun arkadan yazıyorum bir daha cevap yok sana sinir olduk 5k para yedik o gün çıkar ver desek verecek misin
2dk da uyuyan adam skseler uyanmaz Abuzer dikkatli ol bol şanslarUyumuşum param yok olsa veririm sende teneke gibi başladın ha
Basstıgın Rakamıda gosterde gorelım 10 tl mı attın awSana bu oyunu öğretecem teneke iskorpit az kaldıEkli dosyayı görüntüle 593214
Sen çok yapan onu iyi biliyon teneke 😆Basstıgın Rakamıda gosterde gorelım 10 tl mı attın aw