Ben bahsetmiştim de daimon silmiş mesajımıBizi unutmayanlara selam olsun
En çok sohbetimiz olan adamlar bir kelime etmemiş bizde bundan sonra konuşmalarını duymayiz
Herkeze bolsans
ne bahsettın bırdaha yaz Bordo goremedık sılmez daımonBen bahsetmiştim de daimon silmiş mesajımı
Gerekirse Bursa'nın tapusunu dağıtabilecek birisi olduğunu yazdımne bahsettın bırdaha yaz Bordo goremedık sılmez daımon
eyw BordoGerekirse Bursa'nın tapusunu dağıtabilecek birisi olduğunu yazdım
Konuyu gördüm girdim sürekli aktif değilim artık biliyon umut seni sevmeyen ölsün awBizi unutmayanlara selam olsun
En çok sohbetimiz olan adamlar bir kelime etmemiş bizde bundan sonra konuşmalarını duymayiz
Herkeze bolsans
Eyw Eko Zamanında Dondurdugumuz Muhabbetleri cayını koyup dınlemeye gelenler Vardı Ey yavrum Ey Sende seviliyorsunKonuyu gördüm girdim sürekli aktif değilim artık biliyon umut seni sevmeyen ölsün aw
Kardo biz konuya girdik mi konu 50 100 sayfa olurdu Makara tukara Sinemalar hızlıydı o dolandırıcı sırtlan dostumuz vardı onu bile severdimEyw Eko Zamanında Dondurdugumuz Muhabbetleri cayını koyup dınlemeye gelenler Vardı Ey yavrum Ey Sende seviliyorsun
Tmm sensin yav forumda genel olarak beşiktaslilar kaliteli insanlar novacigim bu ayrintiyi verelimBizi unutmayanlara selam olsun
Herkeze bolsans
Valla Sensinle Alakalı bırsey Yok bizi seven adam sevdigini belli eder etmiyen sevmıyordur bukadar acık ve net Besıktaslıların Kalıtelı adamlar oldugunu tum dunya bilirTmm sensin yav forumda genel olarak beşiktaslilar kaliteli insanlar novacigim bu ayrintiyi verelim
Belli ettik işte novacigim altin madalya sana gelsinValla Sensinle Alakalı bırsey Yok bizi seven adam sevdigini belli eder etmiyen sevmıyordur bukadar acık ve net Besıktaslıların Kalıtelı adamlar oldugunu tum dunya bilir
Bizde Cok altın madalya suatımBelli ettik işte novacigim altin madalya sana gelsin
Şimdi senin için bir tane daha açtım dost birazdan görünür olurYooo o konuda @yumlu Üstüne tanımam dostumun haftanın 5 günü sabah 09:00 aksam 18:00 mesaisi sikayetle doludur
Helal savasima da verelim bir madalya ayip olmasinBizde Cok altın madalya suatım
Adamsın adamŞimdi senin için bir tane daha açtım dost birazdan görünür olur