- 9,652
- 2,226
- 113
evet çok uzun süredir takip ediyoruz gözlerimiz kamaştı
eyvallah reis varolBen yine cekiliso yapacagim dost adaletsiz birseybyok siz geceden beri burdasiniz para yatmadan once gelenler var onlarin hakki
Sende sıkıntı yok dostumBen yine cekiliso yapacagim dost adaletsiz birseybyok siz geceden beri burdasiniz para yatmadan once gelenler var onlarin hakki
yanlıs anlamadıysam takip edenleri çekilişe almadan ayrı olarak göndereceknetleşsin diye soruyorum herkes adına.sürekli takip eden birisi çekiliştede çıkarsa 20 tl mi ödül almış olacak bu durumda
Evet batan berinolan cekiliste cikarsa 20 tlnetleşsin diye soruyorum herkes adına.sürekli takip eden birisi çekiliştede çıkarsa 20 tl mi ödül almış olacak bu durumda
adamsın valla helal olsunEvet batan berinolan cekiliste cikarsa 20 tl
Hadi bakalımEvet batan berinolan cekiliste cikarsa 20 tl
Keşke bu geceki de olsaydı dostumPara dediginiznnedir dost ben zaten borcum icin oynadim kazandim sukur ki o yuzden sizde sevinin
Kazancın daim olsun dostPara dediginiznnedir dost ben zaten borcum icin oynadim kazandim sukur ki o yuzden sizde sevinin
Allah daha fazlasını versinPara dediginiznnedir dost ben zaten borcum icin oynadim kazandim sukur ki o yuzden sizde sevinin
Kardeşim ben sonradan gördüm 2 mesajım var almazsan sorun etmem bunuPara dediginiznnedir dost ben zaten borcum icin oynadim kazandim sukur ki o yuzden sizde sevinin