- 103,248
- 154,325
- 113
4 kart 1.74 cazipAğa sen korner ile kartın tüyosunu ver ben golü yapıştırıp geçeyim sürpriz deniyorum bu aralar 😄
9.5 üst kornerde de iadel
erken goal bulamazsa Aslan 12 kornere kadar gider
goal sana kalmış dost
4 kart 1.74 cazipAğa sen korner ile kartın tüyosunu ver ben golü yapıştırıp geçeyim sürpriz deniyorum bu aralar 😄
doğum gününe özel seni kıramam İhtiyarDostunun saçları ağardı artık neden saçların beyazlanmıs dost sana da benim gibi iy kg veren mi var
Sen dostunu normalde de kırmazsın dostdoğum gününe özel seni kıramam İhtiyar
Ağa bu takımla olan maçlarımız gollü geçiyor bi 3.5 gol ekleyim 🥳4 kart 1.74 cazip
9.5 üst kornerde de iadel
erken goal bulamazsa Aslan 12 kornere kadar gider
goal sana kalmış dost
Gönder gelsin İhtiyarSen dostunu normalde de kırmazsın dost
bugün başka yere attım parayı onun için birleştiremiyorumAğa bu takımla olan maçlarımız gollü geçiyor bi 3.5 gol ekleyim 🥳
Şimdiden heyecan bastı ilk yarı kg bahsi içinGönder gelsin İhtiyar
1.75 ilk yarı 5 kornerIy kornere dalası gelıyo ınsanın
Ilk 10 dk ızleyıp denerız bısıler gbı modum bakalım1.75 ilk yarı 5 korner
Aslan deplasman dinlemez baskılı oynar gibime geliyor
korner güzel pikaa
H.b dost konuda kimse yok diye sıkıyorsun öyle yaparız böyle yaparız die alanyayi enisteyide almissin yanına çift şarjör 😂Hoş geldin Asabiii
maç ne olur asabiiH.b dost konuda kimse yok diye sıkıyorsun öyle yaparız böyle yaparız die alanyayi enisteyide almissin yanına çift şarjör 😂
GS tek farkla kazanır + korner bahsi ağır bastı genede sen biliyon ama GS kaybetmezmaç ne olur asabii
ben korner ve goal alıcam
oynadığım site ne kart açmış
ne de birleştirme
kart en güzelidir
4 kart 1.74
bol gollüGS tek farkla kazanır + korner bahsi ağır bastı genede sen biliyon ama GS kaybetmez
Dost ayıp ediyorsun 2 tane iy kg veririz dostumuza önemli olan beraber kazanmak@Enişte maç verecek misin
doğum gününü özelden mi kutlıyım
Doğum günün mü bugün abimSen dostunu normalde de kırmazsın dost