- 13,789
- 7,064
- 113
evetİlk başta istenilen referans kodu boş mu bırakılıyor?
evetİlk başta istenilen referans kodu boş mu bırakılıyor?
Bu orospucocugunu banlayinEvrakları onay alıp bonusu gelmeyen varsa tg den bana yazsın. Sedatbusines
niye versiyon şifreniBeyler bu pici banlayin hesabıma girip oynamış ipnenin öz evladi eklettirim abi dedi şifreyi aldı kendi oynamış orul orospucocugu
Kanka bonus yuklemediler yukletiyim dedi ipnenin evladı yukletmis bide oynamış amin oğlu akıllı yaniye versiyon şifreni
Ne diyip eklettirmia acaba serefiz destek bekle diyor bize boyunaBeyler bu pici banlayin hesabıma girip oynamış ipnenin öz evladi eklettirim abi dedi şifreyi aldı kendi oynamış orul orospucocugu
ben eski hemde ep eski sitelere atmak için yeniside var ama eskide duruon bende 😂yasal olarak gecersiz ama sitelerde geçerliEski kimlik yujleyen oldumu herkesin yeni kimlik mi
ne biliyum kanka sende ver oynasın beynini siktigim rulet oynamış bideNe diyip eklettirmia acaba serefiz destek bekle diyor bize boyuna
Gelir belgesi istiyor 4. Seviye de ne yapmam lazım broCekimi niye yollamiyor bunlar trc-20 verdik hata mi ettik
Dedik yazdik ya onanmayin diyeBeyler bu pici banlayin hesabıma girip oynamış ipnenin öz evladi eklettirim abi dedi şifreyi aldı kendi oynamış orul orospucocugu
arkadaş dedi ama gormedi kimseBeyler bu pici banlayin hesabıma girip oynamış ipnenin öz evladi eklettirim abi dedi şifreyi aldı kendi oynamış orul orospucocugu
2. adıma kadar doldurman yetiyorGelir belgesi istiyor 4. Seviye de ne yapmam lazım bro
Profilden ayarlar a gir ekranda genel yazan yere bas en altta teklifler yazarTeklifler diye bir yer yok?
Benim şimdi onaylandı dedi işleniyor yazıyorsa şimdi gönderirler bak bi50 dk oldu daha çekim gelmedi. Belgeyi de 14 saatte onaylamislardi sans ykk ya