posta koduna falan ne yazdınız hangi ülke seçtinizBenimde şimdi geldi 36 dolar cekimim adamlar yolluyor 30.40 dk felan surdu
Hesabinda dolar gitti kral o adamaBu orrrr evladına hiçbir hesabınız vermeyin
ne kadar zamanda onaylandı belgeEklediler sonunda
canlıyı darla sürekli ekliyorlarDünden beri bekliyorum halâ eklenmedi🤨
ben 10 dk da eklettim 😂 3 saniyede kaybettim cushxDünden beri bekliyorum halâ eklenmedi🤨
png pdf formatı dene yine hata veriyorsa ara sıra dene arada bi salaklık yapıor siteBelge yüklenmiyor beyler hata veriyor neden bilen varmı
PDF knk zaten 1 saattir hata verip duruyor daha sonra dene diyepng pdf formatı dene yine hata veriyorsa ara sıra dene arada bi salaklık yapıor site
Kyc nereye yapılıyor???Kayıt olduktan sonra ilk kodu girceniz sonra kyc doğrulama pdf olarak yapcaniz ortalama 20.30. Dk içinde onaylanmış bonus otomatik yüklenmiş oluyor
bilemedim aga vpn sunucunu degiş yada vpn ile gir sonra vpn yi kapat site içinde vs vs ben oyle yapmıştımPDF knk zaten 1 saattir hata verip duruyor daha sonra dene diye
PDF ye nasıl ayarliyoruz dost fotoğraflarıpng pdf formatı dene yine hata veriyorsa ara sıra dene arada bi salaklık yapıor site
aga ben google playden uygulama indirdim ama google siteden de yapiliyor muş .PDF ye nasıl ayarliyoruz dost fotoğrafları