- 1,366
- 761
- 113
Arkadaşlar bu kodu nereye giriyoz
Ekli dosyalar
-
360 KB Görüntüleme: 38
Ben kyc yerini bulamadımAğa çok kolay yapılıyor neden yapmıyorsunuz
Kodu nasıl girdinizArkadaşlar bu kodu nereye giriyoz
laBen kyc yerini bulamadım
Son cümlen yıktı beni 😁😁😁😁vallla ben direk desteğe yazdım dhnsbdEkli dosyayı görüntüle 641101
Bu hatayı nasıl çözerizwww.gambi.com
VPNSİZ GİRİŞ YOK
Multi deneyip yok hesabım kapatıldı yok 40’takla attirdilar diye boş muhabbet yapmayın
Üye olduktan sonra Kyc Doğrulama yapmadan önce ayarlar dan genel yerine basıp teklifler e geçip 1inci kısıma CSO3 yazdıktan sonra kimlik onayı yapın ayarlardan 3 5 dakika ya onaylanır yoğunluğa göre değişir
7.5 dolar ekleniyor minimum 10 maksimum sinir yok bol şanslar
Yaz demeyeBu hatayı nasıl çözeriz
Zebra dayı severrrrssinnnn kebabı heÜcretsiz vpn playstoreTouch VPN - Fast Hotspot Proxy - Apps on Google Play
Unlimited & fast VPN to protect your privacy, unblock sites & secure your wifi!play.google.com
Yasom hosgeldin agacımSon cümlen yıktı beni 😁😁😁😁
bizde böyle aga corci coni konide olsa aga deriz jdjfhdSon cümlen yıktı beni 😁😁😁😁
Maykom çektin mi ganimetiYasom hosgeldin agacım
Bak Mahmut sen bizi tanımüyün ha bu hapishaneye CIARANIN eroinin nerden geldiğini görürsek hakkınıda veririk habizde böyle aga corci coni konide olsa aga deriz jdjfhd
YazdımYaz demeye
Çektim agacım ellerini gözlerini hallettigim dedesine bagış olarak gitti 😒😒Maykom çektin mi ganimeti
Sağlık olsun...Çektim agacım ellerini gözlerini hallettigim dedesine bagış olarak gitti 😒😒