- 16,697
- 11,744
- 113
Öyle agacım ya 100 elime gecse farma giriyoruz ya deli gibiSağlık olsun...
Öyle agacım ya 100 elime gecse farma giriyoruz ya deli gibiSağlık olsun...
Bu canlı niye benimle İngilizce konuşmak için diretiyo madem Türkçe destek varmış20 $ yatırım bonusu soranlar için
benim ondan beterdi eski kimlikti bide sakal mm ucuma kadar kafa kel bom is planntBenim tip işid militanı gibi ondan mı onaylamıyor belgeler. Çekelim 10 dolarımızı çorba paramız çıksın
Nerdeki abi araba nerde olum yolun başındabenim ondan beterdi eski kimlikti bide sakal mm ucuma kadar kafa kel bom is plannt
Bomb has been platned.benim ondan beterdi eski kimlikti bide sakal mm ucuma kadar kafa kel bom is plannt
çift kimlik var bide jfhshd yeni kimliğim resmi yerler icin eski kimlik siteler icin . herangibi bir puştlukta eski kimligim kayip başvurusu yapmıştım halbuki yatamin altinda unutmuşum. hic bir şekilde kimliki kullanip bir pok yapamazlar geçersiz fhsnhcNerdeki abi araba nerde olum yolun başında
bomba kuruldu 😂Bomb has been platned.
Eri sana özgürüm beeeeçift kimlik var bide jfhshd yeni kimliğim resmi yerler icin eski kimlik siteler icin . herangibi bir puştlukta eski kimligim kayip başvurusu yapmıştım halbuki yatamin altinda unutmuşum. hic bir şekilde kimliki kullanip bir pok yapamazlar geçersiz fhsnhc
Kolayı var e devletten şirket açma işlemini kapat. Kafan full rahat olsunçift kimlik var bide jfhshd yeni kimliğim resmi yerler icin eski kimlik siteler icin . herangibi bir puştlukta eski kimligim kayip başvurusu yapmıştım halbuki yatamin altinda unutmuşum. hic bir şekilde kimliki kullanip bir pok yapamazlar geçersiz fhsnhc
Geçen birinin adına butanda acmıslar dı haberde gördüm onnumara besyıldız agacımKolayı var e devletten şirket açma işlemini kapat. Kafan full rahat olsun
vergi borcum var 300k degil şirket tüpçülerdeki tüp tıpasını bile vermezler üzerime 😂Kolayı var e devletten şirket açma işlemini kapat. Kafan full rahat olsun
Reis var konusu🦁 Yeni üyelere 7.5 dolar ekleniyor min çekim 10 dolar max sınır yoktur.
🦁 http://www.gambi.com
Beyler telegramda gördüm neyin nesidir anlamadım ve bakmadım kontrol edin alabilen olursa yazsın alayım bende
Aa pardon ozaman @Shellac silermisin konuyuReis var konusu
keşke benim adimada açaalar da kredi ceksen yada uzerime acilan iş yerini ipotek edip beyaz eşya alsam 😂Geçen birinin adına butanda acmıslar dı haberde gördüm onnumara besyıldız ag
Gel reisAa pardon ozaman @Shellac silermisin konuyu
Tavanın dibini sıyırmak tam olarak bu herhalde 😁😁keşke benim adimada açaalar da kredi ceksen yada uzerime acilan iş yerini ipotek edip beyaz eşya alsam 😂