- 94
- 76
- 18
türkçe destek yaz ben türkçe destek almak istiyorum yazdım bana türk biri geldi
o yatırım bonusu ne kanka10 saniye de onayladılar
20 dolar üstü ilk yatırıma 100 fs 20 centten Gates duz deo yatırım bonusu ne kanka
Hey maşallah yap bi rolling reis 😂10 saniye de onayladılar
adamlar ödemiyo çekimi 3. kez iptal oldu20 dolar üstü ilk yatırıma 100 fs 20 centten Gates duz de
Hocam teşekkürler bu arada ben çekim yaptım siteden20 dolar üstü ilk yatırıma 100 fs 20 centten Gates duz de
ilk 2sini yapsan yetiyorBeyler kusura bakmayın çok mesaj var hesabı kaçıncı seviyeye kadar onaylamak gerekiyor
Yalan demiyorum sen nasıl gorusuyorsun onu öğrenmek istedim. Soru sormustum öğrenmek için yanlış anladın dosthocam yalan mı söylüyorum al bak ekran görüntüsü attım Ekli dosyayı görüntüle 641401
Kusura bakma ozaman hocam tamamdırYalan demiyorum sen nasıl gorusuyorsun onu öğrenmek istedim. Soru sormustum öğrenmek için yanlış anladın dost
Bu sitede türk destek bir tek bana mı denk geldi yaİngilizce yazıyorum, bot var canlı yok, ekip arkadaşlarımız size dönüş yapacaktır diye otomatik bir yazı çıkıyor, yabancı destekde olsa konusacamda o da yok
sms onay yapOdemiyorlar
Valla ekran resmini attım yukarda gördüğün gibi canlı destek falan yok ve kimlik doğrulama alanı error veriyorBu sitede türk destek bir tek bana mı denk geldi ya