Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
76
18
türkçe destek yaz ben türkçe destek almak istiyorum yazdım bana türk biri geldi

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,338
3,854
113
Beyler kusura bakmayın çok mesaj var hesabı kaçıncı seviyeye kadar onaylamak gerekiyor

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
287
63
ABİ BU ADAMLAR NİYE ÇEKİMİ ÖDEMİYO 3. İPTAL

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
62
28
Kimlik kontrolünün geciktigi ile ilgili mail yazdım bu cevabı aldım. Burada da paylaşmami istedi gambi suppor...

Bunun devam eden STK tanıtımımızla mı yoksa başka bir promosyonla mı ilgili olduğunu sorabilir miyim? Düzenli KYC kontrollerimiz ve promosyonlar için yapılması gereken KYC kontrollerimiz, promosyonlara katılan kullanıcıların isteklerini en kısa sürede tamamlayıp promosyon adımlarına başlayabilmelerini sağlamak amacıyla farklı ekipler tarafından gerçekleştirilir. Bunun CSO ile ilgili olması durumunda belgelerinizi yükler yüklemez canlı destekle iletişime geçmeniz yeterlidir; onlar bunu hemen Promosyon KYC ekibimize iletecektir. Aksi takdirde belgelerinizin onaylanması için 24 saat beklemenizi ve bu süre içerisinde geri dönüş yapılmaması durumunda bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Aynı şeyi arkadaşlarınıza da ileterek onların da bu konuyu bilmesini sağlamaktan çekinmeyin!
Bugün Gambi'yi seçtiğiniz için teşekkür ederiz!

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
100
43
İngilizce yazıyorum, bot var canlı yok, ekip arkadaşlarımız size dönüş yapacaktır diye otomatik bir yazı çıkıyor, yabancı destekde olsa konusacamda o da yok

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
76
18
İngilizce yazıyorum, bot var canlı yok, ekip arkadaşlarımız size dönüş yapacaktır diye otomatik bir yazı çıkıyor, yabancı destekde olsa konusacamda o da yok
Bu sitede türk destek bir tek bana mı denk geldi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...