Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
77
18
Valla ekran resmini attım yukarda gördüğün gibi canlı destek falan yok ve kimlik doğrulama alanı error veriyor
hocam zaten kimliği yüklediğinde beklemen gerekiyor beklersen 24 saat diyor ama canlı desteği açıp benim yazdığım gibi yazıp 5 10 dakka yada 15 dakka ne kadar zamanda cevap verir bilmiyorum cevap verirler belki ben Merhaba türkçe destek almak istiyorum yazdım şimdi konuşma saatine baktım 3 dakka sonra cevap vermiş

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
386
123
43
hocam zaten kimliği yüklediğinde beklemen gerekiyor beklersen 24 saat diyor ama canlı desteği açıp benim yazdığım gibi yazıp 5 10 dakka yada 15 dakka ne kadar zamanda cevap verir bilmiyorum cevap verirler belki ben Merhaba türkçe destek almak istiyorum yazdım şimdi konuşma saatine baktım 3 dakka sonra cevap vermiş
Bekmeyle ilgili değil benimki fotoğrafları yükledikten sonra alttaki submit yazıyor ya yeşil ona basınca error veriyor, normalde okey der beklersin

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
77
18
Bekmeyle ilgili değil benimki fotoğrafları yükledikten sonra alttaki submit yazıyor ya yeşil ona basınca error veriyor, normalde okey der beklersin
hocam ozaman kimliğini bir masanın üstüne koy fotosunu çek öyle at bi dene ben attığım kimlik masa üstünde çekmiştim attım kabul etti

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
798
295
63
Minimum para çekme tutarı aşıldı diyo şimdide

Ugurr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,570
33,466
113
CSO3 kod bu sıfır değil o harfi ile deneyin

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
77
18
La kod onaylamiyo nereye yazacaz
Bu ayarlar bölümüne girip teklifler kısmındaki ilk bölüme gireceksin hata veriyorsa kopyaladığının sonunda boşluk vardır ben dün kopyaladım oraya yapıştırdım basıyorum hata veriyor sonra baktım sonunda boşluk varmış sildim kabul ettiEkran Alıntısı.PNGkar.PNG

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
62
28
Konuştum canlı destek ile kağıda gambi yazacakmisim kimlikle selfi yapacakmisim anasının nikagini istiyor. Sanki 7.5 değil 7.500usd verecek a.q.

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
77
18
Bu kimliği nereye atıyoeuz ya yardım edicek varmı nereye atıyoz
Ayarlara gir doğrulama kısmına geç 1ci adımı yap 2ci adım da kimlik yüklüyorsun site türkçe değilse en alta in bayrak var oradan değiş

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
96
77
18

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
981
113
Yakında bende bambi.com diye site açıp bütün kimlikleri toplayacam. 8.5 euro verecem bende 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...