- 386
- 123
- 43
Valla bana henüz denk gelmedi 😀 kimlik onaylarsa sorun değil gerisini hallederimdün ben yazdım böyle bak türk geldi bana Ekli dosyayı görüntüle 641412
Valla bana henüz denk gelmedi 😀 kimlik onaylarsa sorun değil gerisini hallederimdün ben yazdım böyle bak türk geldi bana Ekli dosyayı görüntüle 641412
dün ben yazdım böyle bak türk geldi bana Ekli dosyayı görüntüle 641412
hocam zaten kimliği yüklediğinde beklemen gerekiyor beklersen 24 saat diyor ama canlı desteği açıp benim yazdığım gibi yazıp 5 10 dakka yada 15 dakka ne kadar zamanda cevap verir bilmiyorum cevap verirler belki ben Merhaba türkçe destek almak istiyorum yazdım şimdi konuşma saatine baktım 3 dakka sonra cevap vermişValla ekran resmini attım yukarda gördüğün gibi canlı destek falan yok ve kimlik doğrulama alanı error veriyor
sen jpg yapmışsın png yada pdf dene bi öyle olur belkiKimlik onaylama yeri submite basıyorum error
Bekmeyle ilgili değil benimki fotoğrafları yükledikten sonra alttaki submit yazıyor ya yeşil ona basınca error veriyor, normalde okey der beklersinhocam zaten kimliği yüklediğinde beklemen gerekiyor beklersen 24 saat diyor ama canlı desteği açıp benim yazdığım gibi yazıp 5 10 dakka yada 15 dakka ne kadar zamanda cevap verir bilmiyorum cevap verirler belki ben Merhaba türkçe destek almak istiyorum yazdım şimdi konuşma saatine baktım 3 dakka sonra cevap vermiş
hocam ozaman kimliğini bir masanın üstüne koy fotosunu çek öyle at bi dene ben attığım kimlik masa üstünde çekmiştim attım kabul ettiBekmeyle ilgili değil benimki fotoğrafları yükledikten sonra alttaki submit yazıyor ya yeşil ona basınca error veriyor, normalde okey der beklersin
Sen kaç çekiyorsun hocam ben 45 çektim onayladın belki bir sınır vardırMinimum para çekme tutarı aşıldı diyo şimdide
La kod onaylamiyo nereye yazacazSen kaç çekiyorsun hocam ben 45 çektim onayladın belki bir sınır vardır
Bitmiş heradeBu ayarlar bölümüne girip teklifler kısmındaki ilk bölüme gireceksin hata veriyorsa kopyaladığının sonunda boşluk vardır ben dün kopyaladım oraya yapıştırdım basıyorum hata veriyor sonra baktım sonunda boşluk varmış sildim kabul ettiEkli dosyayı görüntüle 641428
Ayarlara gir doğrulama kısmına geç 1ci adımı yap 2ci adım da kimlik yüklüyorsun site türkçe değilse en alta in bayrak var oradan değişBu kimliği nereye atıyoeuz ya yardım edicek varmı nereye atıyoz
benim dediğim gibi yaptın mı bende hata veriyordu sonra düzgün bir şekilde yazdım boşluksuz kabul etti yinede kabul etmiyorsa onu bilemiyorum dostumBitmiş herade
Yürkçe değil kanka ss atarmısın nerde bayrakAyarlara gir doğrulama kısmına geç 1ci adımı yap 2ci adım da kimlik yüklüyorsun site türkçe değilse en alta in bayrak var oradan değiş