- 765
- 287
- 63
Bendede öyle diyo gittim bastım 32 usdt bişeylereŞimdide minimum para çekme tutarı asıldı diyor
Bendede öyle diyo gittim bastım 32 usdt bişeylereŞimdide minimum para çekme tutarı asıldı diyor
ben bugün sabah binancede uygulamaya kayıtlıyım 1 seviye neydiş tam hatırlamıyorum ama 2 seviyede kimlik ön arka birde selfie yükledim onaylandı hemen 1seviyede bekledim mi onu hatırlamıyorum binance tr deBeyler kyc onayı hemen surucek bir BTC uygulamasi varmi
Affiletid falan bişey yaziyo kod girinceben bugün sabah binancede uygulamaya kayıtlıyım 1 seviye neydiş tam hatırlamıyorum ama 2 seviyede kimlik ön arka birde selfie yükledim onaylandı hemen 1seviyede bekledim mi onu hatırlamıyorum binance tr de
yeşil mi kırmızımı yanıyor üstünde yeşilse tamam kırmızıysa olmamışAffiletid falan bişey yaziyo kod girince
Kırmızıyeşil mi kırmızımı yanıyor üstünde yeşilse tamam kırmızıysa olmamış
ah keşke bendede olsaydı ben 45 de çektim100 dolar oldu kasa hala ödeme yok
O NE bonusu öyle ya hangi site )Beyler twitte 1 takipçi lazım birisi ile karşılıklı atalım mı bonus alcam
KcexO NE bonusu öyle ya hangi site )
bittimi bilmiyorum kanka destee yaz dicem de destek te cevap vermiyor diyorlarKırmızı
Reddediyo deme sürekliParayı sıfırlimmi napim çekemiyorum
bilmiyorum valla canlı destek bekliyeceksen bekle neden böyle hata veriyoer diyeParayı sıfırlimmi napim çekemiyorum
ben becerdim 45 dolar yapıp çektimbu site bize yaramaz bize 10 bin yap 100 yatır 200 çek bonuslar lazım becerip alamadık bunu