Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
76
18
CSO3 hesabınız zaten bir kurulusa bağlı yazıyor
kanka o 3 ün yanına bi tıklasana yanında boşluk varmı imleç yanıp sönüyor ya o 3ün yanında olsun bende dün 2 yada 3 kere denedim olmadı sonra o kod yazan yere tıkladım 3 yanını sildim kabul etti

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
765
287
63
Beyler site ödeme yapmıyor çekimi reddedip duruyo şimdide minimummpara çekme tutarı aşıldı diyo

onur0227

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,815
1,662
113
kanka o 3 ün yanına bi tıklasana yanında boşluk varmı imleç yanıp sönüyor ya o 3ün yanında olsun bende dün 2 yada 3 kere denedim olmadı sonra o kod yazan yere tıkladım 3 yanını sildim kabul etti
CSO3 yazıyorum zafen hesabınız bir kurulusa zaten bağlıdır diyo

onur0227

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,815
1,662
113
Hasiktie şimdi anladım aq VPN den bağladım
CSO3 yazıyorum zafen hesabınız bir kurulusa zaten bağlıdır diyo
benim bağlandığım VPN nin aynısını başkası baglanip hesap açtı ipler cakistigi için vermiyor bonusu şansıma skayim

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
89
28
Belli bir saate kadar herkesin parası yatırıldı ondan sonra çekim sorunları ortaya çıktı sonrada minimum para aşıldı hatası verildi canlı destek illa cevap verir diye tahmin ediyorum bekleyelim

osmangazi153

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
76
18
Belli bir saate kadar herkesin parası yatırıldı ondan sonra çekim sorunları ortaya çıktı sonrada minimum para aşıldı hatası verildi canlı destek illa cevap verir diye tahmin ediyorum bekleyelim
bekle kanka belki cevap verir yardımcı olurlar

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
62
28
Bitmedi kampanya hala konusuyorum İngiliz bin kizla devam ediyormuş çok yogunlarmis sinir bozucu üzgünüm ama yogunuz dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...