Bro ben de kıbrısta yaşıyorum neresindesinBen Kıbrıs ta yaşıyorum sorunsuz giriyor kanka
Bilmiyorum bro vallaKimlik doğrulama onaylanmadan yatırım yapsam bu 100 freespin eklenir mi beklemelimiyim
ne acelen var, bekle onaylansınKimlik doğrulama onaylanmadan yatırım yapsam bu 100 freespin eklenir mi beklemelimiyim
Adminim sayfadan kopyaladım attım ref linki ne demek bi anlasam paylaşmicam 😀
PDF ise PDF küçültme sitesi var ordan küçült yükle bende öyle olduDoküman yüklenmiyor diyor. Sizde de aynı sorun varmı
İskele kanka sen neresindesinBro ben de kıbrısta yaşıyorum neresindesin
Benim sordugum sorunun cevabı yok.bakiye olarak mi ekleniyor freespin olarak mi.birileri freespin paylasmisBaştan sona doğru okudum ben sende öyle yap dost
Doğrulamayi nasıl yaptın benim ki dogrulanmadi24 dolar çektim 25 dk civarında ödendi
Bilen varmı hesaba giremiyorum
5 6 saat oldu tık yok kanka 7.5 dolar onların olsun ben yatırım yaparımne acelen var, bekle onaylansın
kanka kimliğin onaylandı ise bonusu ekliyorlar aynı anda kontrol et iyice.5 6 saat oldu tık yok kanka 7.5 dolar onların olsun ben yatırım yaparım
Ban ipBilen varmı hesaba giremiyorum
Yok işte kimliği onaylamadilar daha ne kadar sürüyor tahminikanka kimliğin onaylandı ise bonusu ekliyorlar aynı anda kontrol et iyice.