Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Gambi 7.5 $ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Askar31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
100
43
Başkan onuda yaptım yine ayni hatayı veriyor PDF. Olarakta yükledim bı çare bulalım şuna
Dediğim uygulamayı indirip ordan yapman gerekiyor, ön ve arkayı aynı dosya içinde kaydetme, önce ön çek kaydet ardından kimlik arka tarafını çek kaydet ve yükle, saatlerce uğraştım, en son Adobe scan uyguladı ile yaptım

kedicik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,894
906
113
Sonunda hallettim ya, Adobe Scan uglygulaması ile fotoğrafı Pdf ye dönüştürdüm kabul etti, aynı sorunu yaşayan varsa, Adobe scan uygulamasını indirip, kimlik ön ve arka yüzünü ayrı ayrı çekin otomatik olarak pdf ye dönüştürüyor, kaydet ve yükle
Kaç dkda onaylandı kyc

bronn77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
132
62
28
Dediğim uygulamayı indirip ordan yapman gerekiyor, ön ve arkayı aynı dosya içinde kaydetme, önce ön çek kaydet ardından kimlik arka tarafını çek kaydet ve yükle, saatlerce uğraştım, en son Adobe scan uyguladı ile yaptım
8-9 saat sürdü.

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
287
63
4-5 bin lira bakiye yaptık inşallah çekecez selfie melfie attık

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
766
287
63
Ulan selfie melfie attık onaylandı 120 dolar çekçez minimum çekim işlemini aştınız diyo sabır

GULHAN20

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
60
20
8
Belgeleri gönderdik kimlik ve üzerinde gambi yazılı selfie istiyor şimdide günün tarihi yazılı bu kadarı fazla gerek yok

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
462
128
43
Bendede var uygulama hallettim başkan sağol yinede bende hazırda vardı PDF onları kullandım ondan kabul etmedi Galiba güncel foto istiyor

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
462
128
43
Artık 5 günde onaylanır belgeler daha yeni gönderdik 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...