- 703
- 369
- 63
Kaç saatte eklendi sanaŞimdi aldım bonusu devam ediyor bilginiz olsun
Kaç saatte eklendi sanaŞimdi aldım bonusu devam ediyor bilginiz olsun
Dediğim uygulamayı indirip ordan yapman gerekiyor, ön ve arkayı aynı dosya içinde kaydetme, önce ön çek kaydet ardından kimlik arka tarafını çek kaydet ve yükle, saatlerce uğraştım, en son Adobe scan uyguladı ile yaptımBaşkan onuda yaptım yine ayni hatayı veriyor PDF. Olarakta yükledim bı çare bulalım şuna
Kaç dkda onaylandı kycSonunda hallettim ya, Adobe Scan uglygulaması ile fotoğrafı Pdf ye dönüştürdüm kabul etti, aynı sorunu yaşayan varsa, Adobe scan uygulamasını indirip, kimlik ön ve arka yüzünü ayrı ayrı çekin otomatik olarak pdf ye dönüştürüyor, kaydet ve yükle
8-9 saat sürdü.Dediğim uygulamayı indirip ordan yapman gerekiyor, ön ve arkayı aynı dosya içinde kaydetme, önce ön çek kaydet ardından kimlik arka tarafını çek kaydet ve yükle, saatlerce uğraştım, en son Adobe scan uyguladı ile yaptım
Henüz kontrol etmedim, bizim karşılaştığımız hata kimliğin ön ve arka yüzünü resmini çekip yüklerken hata veriyordu, bu sorunu çözdük, şuan beklemedeKaç dkda onaylandı kyc
ilk 2sini yapsan yetiyor kral dierlerini ben yapmadımKral peki kimlikleri yükledikten sonra hemen altta ki adres ve gelir belgesi de istiyor onlarıda yüklemek gerekiyor mu
Eyvallah kral sağolasın benimde hemen olduPaylaşan arkadaş ilk 2 level yeterli demiş yani kimlik doğrulama yeterli
Eyvallah kral sağolasın, yoksa hepsini denerdim ben mal gibi 😀ilk 2sini yapsan yetiyor kral dierlerini ben yapmadım
SENDE SAĞOL KRAL )Eyvallah kral sağolasın, yoksa hepsini denerdim ben mal gibi 😀
@Shellac bu dolandırıcıyı hala niye barındırıyorsunuz milleti telegrama çekip kandırıp hesabının bonusunu çekiyorKyc dogrulama yapmayı bilmeyen varsa anlatabilirim
Ben gönderdim demin yüklü bi çekim talebi ilettim bekliyomBelgeleri gönderdik kimlik ve üzerinde gambi yazılı selfie istiyor şimdide günün tarihi yazılı bu kadarı fazla gerek yok
Tgye çağıracak sonra seni dolandırıcı kabiliyeti ile ikna edip belgeleri yükletip hesaba girip kendi çekecek 🤣Anlat knk
Neyle cektinhacikanka sende bir sorun vardır ozaman bende niye ödedi ozaman
Bendede var uygulama hallettim başkan sağol yinede bende hazırda vardı PDF onları kullandım ondan kabul etmedi Galiba güncel foto istiyorDediğim uygulamayı indirip ordan yapman gerekiyor, ön ve arkayı aynı dosya içinde kaydetme, önce ön çek kaydet ardından kimlik arka tarafını çek kaydet ve yükle, saatlerce uğraştım, en son Adobe scan uyguladı ile yaptım