- 25,673
- 23,776
- 113
Böle bişi yok 2.5 milyarınla yat uyu dedık
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gaz verenler ,davulun sesinin uzaktan hoş geldiği arkadaşlar daha çoktu .Devammmmmm dediler . Parasını versinler artık adamınSağlık olsun ama burda bı kaç arakadas uyarmıştı yeter bugünlük diye hırsa kapilmanin sonu kaynetmektir
ne edebiyat yaptınız harbi be kumarın kuralı varsa kendin oynarken uygula millet sana veya başka birine söylese duracaktınız sankiGaz verenler ,davulun sesinin uzaktan hoş geldiği arkadaşlar daha çoktu .Devammmmmm dediler . Parasını versinler artık adamın
Dostum gaz verenler kim bilmiyom ama bu arakadas da 2500 TL hedef koymuş hedefe ulasmissin durmasını bilcen kimsenin gaziylada hareket etmicen bence arkadaş kendi kendini bitirdi devam ederekGaz verenler ,davulun sesinin uzaktan hoş geldiği arkadaşlar daha çoktu .Devammmmmm dediler . Parasını versinler artık adamın
Diyecek söz yok . Hepimiz aynı durumu yaşadığımızdan uyarıyoruz . Kotu niyetimiz yok .Hepimiz 2900 ü düz 3 k yapalım ya da 950 oldu 1k Yapayım diye 0 ladık. Arkadaşa o yüzden bir şey diyemiyorum . Keşke kulak assaydıBaşından beri ara ara girip takip ediyorum da,birkaç kişi durmanı söyledi çekip uyumanı söyledi ama sen pek kulak asmadın. Hırsın sonu budur yani bende çok Kez yaşadım bunu ama bazen de durmasını bilmek lazım heleki gece bülteninde maçlar kısıtlı iken. Geçmiş olsun
Sonradan 3 bine cikarmisdiDostum gaz verenler kim bilmiyom ama bu arakadas da 2500 TL hedef koymuş hedefe ulasmissin durmasını bilcen kimsenin gaziylada hareket etmicen bence arkadaş kendi kendini bitirdi devam ederek
Malesef cogu zaman yaptigi sey bu.gaz verenler belli olmuyor mu ya sesleri ckmiyor yada catlak sesler cikiyirDostum gaz verenler kim bilmiyom ama bu arakadas da 2500 TL hedef koymuş hedefe ulasmissin durmasını bilcen kimsenin gaziylada hareket etmicen bence arkadaş kendi kendini bitirdi devam ederek
Afiyet olsun Furky97atlad altindan çekim paylas bonusu alacagim var daha