Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Garip0 / Kasa 500 Hedef 2500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacasedepapel

Kime Mavisin Gökyüzü?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,046
3,104
113
Diyecek söz yok . Hepimiz aynı durumu yaşadığımızdan uyarıyoruz . Kotu niyetimiz yok .Hepimiz 2900 ü düz 3 k yapalım ya da 950 oldu 1k Yapayım diye 0 ladık. Arkadaşa o yüzden bir şey diyemiyorum . Keşke kulak assaydı
Öyle tabi ki,ben konuya bilerek müdail olmadım. Bu konularda karışmayı pek sevmem fakat durmasını söyleyen dostları oldu onları dinlese fena olmazdı :) sağlık olsun

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,395
13,947
113
Öyle tabi ki,ben konuya bilerek müdail olmadım. Bu konularda karışmayı pek sevmem fakat durmasını söyleyen dostları oldu onları dinlese fena olmazdı :) sağlık olsun
Olur mu canım. Etkinlik avcısı 2 3 kişi var .Beş kuruş faydaları dokunmaz foruma . Kasası 2500 oldu belki bize atmaz . 3 bin olsun da biz de ekmeğimizi alalım derdindeler.

tayfun11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
851
153
43
Bn durmasını bilirim diyen yalan söyler durmasını bilen adam kumara girmez olduğu yerde durur . Herkesin kaybettiği anlar vardır işte o da bu anlardan biri kazansa idi pohpohlardiniz kaybetti saldırın hemen ayıp be...

zaz40821

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,112
299
83
Bn durmasını bilirim diyen yalan söyler durmasını bilen adam kumara girmez olduğu yerde durur . Herkesin kaybettiği anlar vardır işte o da bu anlardan biri kazansa idi pohpohlardiniz kaybetti saldırın hemen ayıp be...
Ben durmasını bilirim kardes 100 200 yapıp ceken adamım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...