Gaz verenler ,davulun sesinin uzaktan hoş geldiği arkadaşlar daha çoktu .Devammmmmm dediler . Parasını versinler arAha ha ha habenden başka herkes konuşmuş Hayır kasa daha bitmedi neden herkes tak tak moral bozuyor
Altına yazdım zaten revize edildiAdam kasa bitmedi diyor kendi konunmuş gibi kapatma bari
Çekip başka yere atıp orda kaybedersin olay bu kardeş seneryo blliBen durmasını bilirim kardes 100 200 yapıp ceken adamım
Furkan oynarsa 4 orana 1.05 lik tutar 😀Yok mu bi 4 oranlık masa tenisimiz 😄
Son 1 haftadır 9 k toplam cekımlerın parca parca cekıpte bır yere atmadım kişi kendinden bilir işiÇekip başka yere atıp orda kaybedersin olay bu kardeş seneryo blli
Sen baya irade sahibiymissin gardaşBen durmasını bilirim kardes 100 200 yapıp ceken adamım
Şansın yaver gitmiş kazanmışsın kardeşim bu olayın sonu yok bırakırsan kardssim şuan bırakmazsan yine hezimet şanslı gunundeymosSon 1 haftadır 9 k toplam cekımlerın parca parca cekıpte bır yere atmadım kişi kendinden bilir işi
TC onayı yapmamisin. TC onay şartı var 9k lik arkadaş 😀Son 1 haftadır 9 k toplam cekımlerın parca parca cekıpte bır yere atmadım kişi kendinden bilir işi
Dostum senin moralini bozan yok yeter dur diyen arkadaşlar seni düşündükleri icin böyle konuşuyorlar ben bile üzüldüm yani babacan yeterki herkes kazansın bu siteler kazanmasın bu şekilde pisi pisinebenden başka herkes konuşmuş Hayır kasa daha bitmedi neden herkes tak tak moral bozuyor
Gardaş nasıl bir iradeymiş bu nasıl çekimler öyle, sen bu işi biliyon biz boşuna kovalıyoruzSon 1 haftadır 9 k toplam cekımlerın parca parca cekıpte bır yere atmadım kişi kendinden bilir işi
40 TL daha kazandın dost 😄@Garip0 yine mi şarj bitti
Para istemıorumki kimseden banane olsun yada olmasınTC onayı yapmamisin. TC onay şartı var 9k lik arkadaş 😀
Adam çözmüş olayı 😀Gardaş nasıl bir iradeymiş bu nasıl çekimler öyle, sen bu işi biliyon biz boşuna kovalıyoruz
40 lira borçlu olmasında 😀40 TL daha kazandın dost 😄
Hayranlıkla takip ediyorum adamıAdam çözmüş olayı 😀
Sana tavsiyem mac onu oyna acelen yoksa he sabah 8de 3/4 k odemen varsa orasini bilmem@Shellac kapatma daha kasa bitmedi