- 6,915
- 4,716
- 113
Valla benim 2.5 yaşında oğlum var toplasan 3-4 kere gördüm Allah beni kahretsin
Mesaj - profil fotosu uyumu.Valla benim 2.5 yaşında oğlum var toplasan 3-4 kere gördüm Allah beni kahretsin
çocuğu ilk kez kucağına verdiklerinde sakın korkma. yeni doğan bebekler filmlerde gördüğümüz gibi değil. orada cillop gibi bebekleri veriyorlar insanların kucaklarına ama aslında her tarafı buruşuk ten rengi yer yer mor kırmızı kahverengi acayip bişey veriolar insanın kucağına böyle bi korkuosun ulan benim yavrum felçlimi doğdu sakatmı başlayacak hayata yoksa benden bişeymi saklıolar diye düşünüo insan içinden. ama bikaç güne düzeliolar insana benziolar merak etme.Hepinize ayri ayri teşekkür ederim dostlar allah nasip isteyene nasip etsin hepiniz cansınız 😊😊
Hayırlı olsun dostum Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba dostlar su an icmeden sarhoş gibiyim ne yaptığımı nasil davrandığımı bile bilmiyorum baba oluyorum ve bunu sizlede paylaşmak istedim çünkü burasida benim bir ailem gibi diye düşündüm daha kucağıma almadan bile beni şimdiden heyecan sardı harbiden insan deliriyorumus soylerlerdide inanmazdim.