Her işlemde sms gidiyormu qr yeterlimi yoksaa 101 önünde bekle nakit verenlere kendin krediden cektir bin kere söyledik 0 komisyon
Her işlemde sms gidiyormu qr yeterlimi yoksaa 101 önünde bekle nakit verenlere kendin krediden cektir bin kere söyledik 0 komisyon
alısverıs sonrası gıdıyor her alısverıste cekıldıgıne daırHer işlemde sms gidiyormu qr yeterlimi yoksa
NoldukiKeyfim yok
Boşkoy reklama gerek yokNolduki
Maşallah bu ne azim be kardeşEvet 😂 ne sandın
Uptionunu yiyim moruk hele müsait olmadınmı yav seni bekliyoğğğğUptioun hesabı üzerinden 5 gün geçti yeni onaylandı hesap
qr kodu okut yeterHer işlemde sms gidiyormu qr yeterlimi yoksa
İyiki vermemişler onlar gibi borç batağına saplanmani hayatını mahvetmeni engellemiş ler teşekkür et bence adamlaraYa adam 30 icram var diyor 50k kart veriyorlar bizim puan idare eder icra yok hiçbişey vermiyor hayret bişey
Hayır diğer ay ödeyebileceğim bi tutar zaten sorun değil de lazım olduğu zaman tüm kapılar kapanıyorİyiki vermemişler onlar gibi borç batağına saplanmani hayatını mahvetmeni engellemiş ler teşekkür et bence adamlara
Senin adına demiyorum ama ödenebilecek tutar olduğunu sanmıyorum 2 ay borç erteleme sonrası burası panayıra dönecek emin olabilirsinizHayır diğer ay ödeyebileceğim bi tutar zaten sorun değil de lazım olduğu zaman tüm kapılar kapanıyor
Ben kendim için ödenebilir dedim başkaları zaten patlayacak🤣Senin adına demiyorum ama ödenebilecek tutar olduğunu sanmıyorum 2 ay borç erteleme sonrası burası panayıra dönecek emin olabilirsiniz
Hiç ilgilenmiyorum koydum cebe diğer kartlara refakatçi olarak yatacak cebimde kart afedersin kıçına güvenen kullansın ben oldum olası emanet eşeğe binmemBen kendim için ödenebilir dedim başkaları zaten patlayacak🤣