Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Kredi Kartı Hk.

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,082
2,630
113
Uptioun hesabı üzerinden 5 gün geçti yeni onaylandı hesap

ThomasMusk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,065
720
113
uptıon onay ıstemedı yukleme oldu para çekım verdık halen gelmedı 10 dakıka oldu napmak gerek

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,062
4,759
113
Ya adam 30 icram var diyor 50k kart veriyorlar bizim puan idare eder icra yok hiçbişey vermiyor hayret bişey

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113
Ya adam 30 icram var diyor 50k kart veriyorlar bizim puan idare eder icra yok hiçbişey vermiyor hayret bişey
İyiki vermemişler onlar gibi borç batağına saplanmani hayatını mahvetmeni engellemiş ler teşekkür et bence adamlara

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,062
4,759
113
İyiki vermemişler onlar gibi borç batağına saplanmani hayatını mahvetmeni engellemiş ler teşekkür et bence adamlara
Hayır diğer ay ödeyebileceğim bi tutar zaten sorun değil de lazım olduğu zaman tüm kapılar kapanıyor

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113
Hayır diğer ay ödeyebileceğim bi tutar zaten sorun değil de lazım olduğu zaman tüm kapılar kapanıyor
Senin adına demiyorum ama ödenebilecek tutar olduğunu sanmıyorum 2 ay borç erteleme sonrası burası panayıra dönecek emin olabilirsiniz

Exelans2000

💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷💯🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,791
2,332
113
Ben kendim için ödenebilir dedim başkaları zaten patlayacak🤣
Hiç ilgilenmiyorum koydum cebe diğer kartlara refakatçi olarak yatacak cebimde kart afedersin kıçına güvenen kullansın ben oldum olası emanet eşeğe binmem

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,631
2,691
113
Ulan kassa diye klavye acizliği kasap diye uygulama indirmesim bende Dion nerde bu kassa

Ugurd.

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
115
43
Kart gelmeden kullanıma açtım ama ödeme yaparken kullandığınız kart ile işlem yapılamamaktadır diyor var mı bunun çözümü?

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,452
9,571
113
Beyler sana özel 30000 tl ön onaylı limitin hazır diyor. Puanım düşük ama icra falan yok. Borcumda yok . Verirler mi bu limiti?

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,907
72,396
21,113
@BLUE77 Kardeşim yazdıklarına dikkat eder misin , yazdıklarına bi bak normal mi sence