- 7,285
- 4,633
- 113
Mekanın sahibi geldi beyler ayağınızı denk alın
Kurşunlar seksin bu alemde teksin başkan@BLUE77 Kardeşim yazdıklarına dikkat eder misin , yazdıklarına bi bak normal mi sence
Madem sonumuz morg yaşasın kırmızı tuborgKurşunlar seksin bu alemde teksin başkan
Son kredi kartı bükücü dostum bizi kimse anlamiyorKurşunlar seksin bu alemde teksin başkan
Elbet bizi anlayanda çıkar bi gün bee dayıSon kredi kartı bükücü dostum bizi kimse anlamiyor
Kim kardeş veresiye değil ama alışveriş kredisibende sağlam biri var onda bozdum yuzde 70 den üstü veren tokatcı
Yüzde 60 bozan var 20 k kadar 30 dakikada ödeme yapar daha fazla diyenlere karşı dikkatli ol piyasada genelde yüzde 60Kim kardeş veresiye değil ama alışveriş kredisi
Anlamadığım bu alışveriş kredisine sadece temizlik malzemesi ve elektronik ürün geliyor nasiil bozuyorlar sigara da bile geçmiyor şimdi a101 den geldimYüzde 60 bozan var 20 k kadar 30 dakikada ödeme yapar daha fazla diyenlere karşı dikkatli ol piyasada genelde yüzde 60
alışveriş kredisi ise yüzde 65 di sanırsam söyleyeyimKim kardeş veresiye değil ama alışveriş kredisi
O iş öyle değil o kasadaki kasiyerin salakligi ödeme şeklini yanlış giriyor sen market müdürünü çağır genelde onlar biliyor daha yeni sistem çoğu kasiyer bilmiyor ödemeyi yaparken Tom alışveriş ödeme yapsınlar istedigini alırsın onlar hadi uygulama ödemesi giriyor ondan dolayı sigara onay almiyorAnlamadığım bu alışveriş kredisine sadece temizlik malzemesi ve elektronik ürün geliyor nasiil bozuyorlar sigara da bile geçmiyor şimdi a101 den geldim
Denedin mi sen haciO iş öyle değil o kasadaki kasiyerin salakligi ödeme şeklini yanlış giriyor sen market müdürünü çağır genelde onlar biliyor daha yeni sistem çoğu kasiyer bilmiyor ödemeyi yaparken Tom alışveriş ödeme yapsınlar istedigini alırsın onlar hadi uygulama ödemesi giriyor ondan dolayı sigara onay almiyor
taksitli alışverişte sigara vs gecmıyor elektronık tek dost veresiyede sigara alırsınDenedin mi sen haci
Kardeşim yaptık yaptirdik sen şimdi tekrar dene ödeme şekline tom ödeme girsin hadi girmesin istediğin herşeyi alırsın o salaklar hadi ödeme giriyor sistem sigaraya izin vermiyor ikisi farklı şeylerDenedin mi sen haci
adam taksıtlıden bahsedıyor ama veresıye degılKardeşim yaptık yaptirdik sen şimdi tekrar dene ödeme şekline tom ödeme girsin hadi girmesin istediğin herşeyi alırsın o salaklar hadi ödeme giriyor sistem sigaraya izin vermiyor ikisi farklı şeyler
Yukarida alışveriş kredisi demisadam taksıtlıden bahsedıyor ama veresıye degıl
Olmuyor haci a101 deyim şuan mağaza müdürüne yanımda diyo bu alışveriş kredisi sadece temizlik ve elektronik alırsın tomdan girdiğini falan biliyor .ondan diyorum yüzde 65 bozma işi dümenadam taksıtlıden bahsedıyor ama veresıye degıl
tamam bozumcular zaten elektronık alıyor kı sigara felan aldıgı yok bu taksıtlı alısverıs kresıdınde zaten gecmıyorOlmuyor haci a101 deyim şuan mağaza müdürüne yanımda diyo bu alışveriş kredisi sadece temizlik ve elektronik alırsın tomdan girdiğini falan biliyor .ondan diyorum yüzde 65 bozma işi dümen
Bu sorunu çözebilen daha cikmadiKassa ya yükleme yaparken
Hesap işyerine bağlı değil, hatası veriyor
Nedir bu bilen var mı