- 5,501
- 1,547
- 113
bu kart son 6 hanesinde nasıl sallamasyon yapıp aktif ettiniz taktik pls
nasıl denemeliyim ben de yapayımBeyler bu hadi kartını kargo gelmeden aktif ettim suan acil nakit lazım nerden verilebilirim hangi uygulamadan
kimseye güvenme bozum yapma git kendin yap herkes dolandırıcı sonra pişman olma@Baba51 beyler bu arkadaştan bozum yapan varmı
basitnasıl denemeliyim ben de yapayım
Kanka promo varmı yada flipin felan
Kartı teslim aldım olarak seç ordan 2 hane istiyorbu kart son 6 hanesinde nasıl sallamasyon yapıp aktif ettiniz taktik pls
Nerden yapicaz onu dostKartı teslim aldım olarak seç ordan 2 hane istiyor
şuanlık piyada boşKanka promo varmı yada flipin felan
2k kredi kartı 3 k hazır limit daha fazla vermez diye tahmin ediyorumsana özel 30000 tl ön onaylı limitin hazır diyordu ,sonra yazı kaldırılmış. yeni kimlik çıkarttım onu bekliyordum şimdi vermez bunlar icra falan yok .kredi kartı verse 10 15 k yeter ya
Veriyorlar 50 k kredi kartı aldığını söyleyenler olduHacizli Olana veriyorlar mı bu karttan
Be dede öyle yazıyorum kabul edildi kart hazırlandı kurdele verilecek ya,iyodu fazla geç kalmadan iptal ettirdim30k ön onaylı limitin tanimladik diyorlardı şimdi yok 😁 kimlik yeniledim umarım verirler.
En iyisini yapmışsın dost. Ama benim 10-12 k civarı ihtiyaç var . Umarım verirler.Be dede öyle yazıyorum kabul edildi kart hazırlandı kurdele verilecek ya,iyodu fazla geç kalmadan iptal ettirdim
Hemen uygulamadan düşmüş çok hizlilar müşteri hizmetlerine sordum daha sonra basvursam onaylanması ihtimali varmi diye evet onaylanmayabilir dediBe dede öyle yazıyorum kabul edildi kart hazırlandı kurdele verilecek ya,iyodu fazla geç kalmadan iptal ettirdim
Hadi i sallar ben bana vermezler diye düşünüyorum genelde vermiyorlar bunlar nasıl 30 k verdi anlamadım bu gün arayıp iptal ettirdim. Yalandan borclanmiyimEn iyisini yapmışsın dost. Ama benim 10-12 k civarı ihtiyaç var . Umarım verirler.