Hocam hadi uygulaması sana özel 10000 TL ön onaylı kredin hazır diyor. Bunu her yerde kullanabiliyor muyumSen beni tanımadan bana saka yapamazsın sen kim oluyorsun da beni forumdan koyuyorsun
Hocam hadi uygulaması sana özel 10000 TL ön onaylı kredin hazır diyor. Bunu her yerde kullanabiliyor muyumSen beni tanımadan bana saka yapamazsın sen kim oluyorsun da beni forumdan koyuyorsun
Senin gibisini tanımak istemiyorum, bunu nereden çıkardın 🤣🤣 ne insanlar var enteresan ...Sen beni tanımadan bana saka yapamazsın sen kim oluyorsun da beni forumdan koyuyorsun
Kredi değil kredi kartıdır o kredi şeyi daha aktif değilmişHocam hadi uygulaması sana özel 10000 TL ön onaylı kredin hazır diyor. Bunu her yerde kullanabiliyor muyum
Hocam a101 ve engelish home diyor sadece bunlarda mı geçerliKredi değil kredi kartıdır o kredi şeyi daha aktif değilmiş
O hadinin limitleri kredi kartı ayrıHocam a101 ve engelish home diyor sadece bunlarda mı geçerli
Kanka şaka öyle değil böyle yapılır kaldıramadın mı çıplak ta denedim olmadı 😂😂😂Senin gibisini tanımak istemiyorum, bunu nereden çıkardın 🤣🤣 ne insanlar var enteresan ...
Dost adamlar 30 40 icra dosyasi olmasına rağmen veriyor bunlar sana rahat verirler
[/QUOTE
Vermediler bana adiler
Değerli üyemiz işleminizi kontrol ediyorum lütfen hattan ayrılmayınız@SEFABEY yardimci olurmusun kanka nasıl aktif edicem kurye gelmeden
Kuryeye verildiyse aktif edebilirsin. Verilmeden aktif edemezsin@SEFABEY yardimci olurmusun kanka nasıl aktif edicem kurye gelmeden
Yardımcı olabilir misiniz lütfenArkadaşlar ta en başı için ufak bir sorum var doğum tarihi tc her şey doğru ama bilgilerinizi lütfen kontrol edin diyip ilerlemiyor onu nasıl çözebiliriz bilen birisi yardim edebilir mi
Aga sen daha çekemedin mi 1 hafta oldu sen konu açalı ben senden gördüm hatta uygulamayı 😐@SEFABEY yardimci olurmusun kanka nasıl aktif edicem kurye gelmeden
Tam enagilik git a 101 telegon al satSelam beyler hadi kredi kartını bilmem ama nakit ihtiyacınız için şöyle bir yöntem söyliyim size veresiye kredi veriyor ya 3.5 k o krediyle a 101 den sigara alıp 10-15 düşük fiyatina bakkallara satabilirsiniz böylelikle nakite çevirmiş olursunuz 👍
Ya şuna 1 tane kişi yok mu bilip yardımcı olabilecek lütfen kankalarimArkadaşlar ta en başı için ufak bir sorum var doğum tarihi tc her şey doğru ama bilgilerinizi lütfen kontrol edin diyip ilerlemiyor onu nasıl çözebiliriz bilen birisi yardim edebilir mi