- 4,556
- 2,303
- 113
Kanka tam detaylı anlatırmısın ne yapmam gerekiyorYeni bir hesap açtıysa gold hesap yapmayı unutmuş olabilirsin bana da oldu
Kanka tam detaylı anlatırmısın ne yapmam gerekiyorYeni bir hesap açtıysa gold hesap yapmayı unutmuş olabilirsin bana da oldu
Oppa benimde 7k veresyiye limit vardı 6k kullandım 1 k kalmıştı. Silmişler 1k limitiHadi veresiye krediyi kaldirmiş 100 TL kullanmış olmama rağmen görüntü bu 6.900 kullanılmamış limit vardEkli dosyayı görüntüle 570121
Kredilerim bölümünden baksana orda borç işlemiş miHadi veresiye krediyi kaldirmiş 100 TL kullanmış olmama rağmen görüntü bu 6.900 kullanılmamış limit vardEkli dosyayı görüntüle 570121
Nasıl cektinKanka içinden geçtim kartın 35k limiti ful çektim bile 😁
Yok kardeşim durum şu sekildeymiş her ayın ilk haftası limit güncelleme oluyormuş bu sebeple limit pasif duruma düşüyormuş limit güncelleme bitince tekrar aktif hale gelecektir dedi müşteri temsilcisi yani bir sorun yokmuşKredilerim bölümünden baksana orda borç işlemiş mi
Bende tek seferde kripto ile hallettimNasıl cektin
Telefon var ama kalitesiz telefonlar satıyorlar 4bin tl omix veya tecno marka telefonlarBu hadi de taksitli kredi vermiş 20 bin limit bunun bozum işlemi için taktik varmi yada öneri?
Onun yolu yok reis sadece alışveriş sadece a101 alışverişi üstelik bence TV al satBu hadi de taksitli kredi vermiş 20 bin limit bunun bozum işlemi için taktik varmi yada öneri?
Günde 1 hakkin var kardes cumleyi yarisina kadar mi okuyonKassada. İlk yuklemeyi yaptik 2.ge izin vermiyor neden
Evet kardeşim hatta banka kartı da başvurup alabilirsinBeyler banka hesaplarim hep ekside.
A101 e gidip kasadan hadi uygulamasına para yükleyince normal banka hesabi gibi kullanabiliyor muyuz acaba ?
Hadi uygulamasindan pafixe para gonderiliyo sanirim. Baska ibanlara gonderildigine göre a101 e gidip icine para yükletip normal banka karti gibi kullanabiliriz heralde değil mi ?
Butun banka hesaplarım ekside. İşlem yapınca ilk faizleri odemem gerekte ondan sordum
Benim gibi batiklar için banka hesap karti gibi kullanmak için iyi bi alternatif hocam o zaman bu hadi. A101 mağazasından bi 250 yükleteyim. Battik zaten 😄Evet kardeşim hatta banka kartı da başvurup alabilirsin