- 1,852
- 680
- 113
Ben dun ordan bozdum ama dedikleri gibi komisyon yuksekkardeşim dolandırılırsın boşver bozma kimseyle
Ben dun ordan bozdum ama dedikleri gibi komisyon yuksekkardeşim dolandırılırsın boşver bozma kimseyle
Wmaracinda var belirli kişiler sağlam.kardeşim dolandırılırsın boşver bozma kimseyle
Upp3500 alışveriş kredisi verdi nasi bozariz
Kartı teslim aldım yapıp boşluk ları tahmin ediyosunPtt kargoya verildi diyor uygulama da hala hazırlanıyor yazıyor. Kart no ne zaman ifşa oluyor
O nasıl oluyor üstad hala hazırlanıyor yazıyor.Kartı teslim aldım yapıp boşluk ları tahmin ediyosun
Teslim aldım yapıcan son 6 hanesini soruyor kartın 4 hane zaten var uygulamada 2 haneyide deneyerek bulman lazım sonrasında tüm kart açılıyoO nasıl oluyor üstad hala hazırlanıyor yazıyor.
Tamam da uygulamada hala kargoya verildiği yazmıyor. Hazırlanıyor yazıyor ptt mesaj attı teslim alındı diye. Teslim aldım diye birşey göremedim.Teslim aldım yapıcan son 6 hanesini soruyor kartın 4 hane zaten var uygulamada 2 haneyide deneyerek bulman lazım sonrasında tüm kart açılıyo
aynı sekıl banada o mesaj geldı nasıl teslım aldım yapacagız bılgıısı olan yok muTamam da uygulamada hala kargoya verildiği yazmıyor. Hazırlanıyor yazıyor ptt mesaj attı teslim alındı diye. Teslim aldım diye birşey göremedim.
Muhtemelen mesaj geldikten bir süre sonra uygulamayı güncelliyor. Uygulamada da kuryeye verildiği yazınca teslim aldım sekmesi açılacak galibaaynı sekıl banada o mesaj geldı nasıl teslım aldım yapacagız bılgıısı olan yok mu
Dediğim gibi oldu şimdi açıldıaynı sekıl banada o mesaj geldı nasıl teslım aldım yapacagız bılgıısı olan yok mu
herhalde işte bilen varsa iyi olurdu mesajı aldıktan ne zaman süre sonra çıktı o sekme acabaMuhtemelen mesaj geldikten bir süre sonra uygulamayı güncelliyor. Uygulamada da kuryeye verildiği yazınca teslim aldım sekmesi açılacak galiba
o zaman benımde olur dostDediğim gibi oldu şimdi açıldı
a101 de ancak geçer bozumcular var arkadaşım orda bozmustu lımıtıAlış veriş kredisi verdi 55000 bu nerede gecer beyler a101 market veresiye değil alışveriş kredisi