Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Uygulaması Limitimi 42k Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,496
2,679
113
bence kral krediye sevinilmez ama sen bilirsin yinede hazır para çok çabuk bitiyor ondan sonra bu işin birde ödemesi olacak fatura ağırlaşmadan işe gir çalış düzen kur bu kumarıda acilen bırak

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
824
195
43
bence kral krediye sevinilmez ama sen bilirsin yinede hazır para çok çabuk bitiyor ondan sonra bu işin birde ödemesi olacak fatura ağırlaşmadan işe gir çalış düzen kur bu kumarıda acilen bırak
Çok yaşamaz o haberlere çıkar yakında

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Adam 30 40 tane icralıgım var diye habire hava atma peşinde icralık dosyaları ile de hava atan ilk defa goruyorum her konuda illa bahsedecek 30 tane icralıgım var diye yoksa rahat edemiyor

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
adamlar borçlanıyor diye mutlu oluyor amk GFHSDHJNGKMSLDÖGÇ.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,791
5,800
113
Adam hayatı boyunca asalak gibi yaşamış sevgi görmemiş dostluk görmemiş kimse tarafından ciddiye alınmamış bu şekilde yaparak insanların onu ciddiye almasını sağlıyor aslında görünen o ki hayatta başardığı nadir şeylerden biri de bu
güzel arkadaşım neden sürekli polemik yaratıyorsun onu anlamıyorum ben özellikle konuyu zor zamanda market alışverişi için kimseye muhtaç kalmasın diye paylaştım sen ısrarla o arkadaşa yükleniyorsun ya boşver başkasını herkes kendi sorumluluğunda bize faydası da zararı da yok yani gereğinden fazla uzatıyorsun büyük ihtimalle sana çıkmadı hınçını ondan alıyorsun 😓

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
güzel arkadaşım neden sürekli polemik yaratıyorsun onu anlamıyorum ben özellikle konuyu zor zamanda market alışverişi için kimseye muhtaç kalmasın diye paylaştım sen ısrarla o arkadaşa yükleniyorsun ya boşver başkasını herkes kendi sorumluluğunda bize faydası da zararı da yok yani gereğinden fazla uzatıyorsun büyük ihtimalle sana çıkmadı hınçını ondan alıyorsun 😓
Ya sen harbiden zeki ve güzel bi adamsin bu diğerlerinde balık beyini kadar beyin yok 😀 ya adama benim icralarım batıyor sanki ona borçluyum kanka salla bunları

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
871
525
93
@pengben yanlışlıkla hesap kartı talep etmişim kredi kartı başvurdum 50k verdi bu kredi kartı her yerde geçerli değil mi dost

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
Diger hadi uygulaması konusundada kart veya kredi çıkanlara hep lat atmış kudurmuş resmen ona vermiyorlar diye 😃

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,510
2,292
113
İki paket cıgara aldım denemek için Wonnnn

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
@pengben yanlışlıkla hesap kartı talep etmişim kredi kartı başvurdum 50k verdi bu kredi kartı her yerde geçerli değil mi dost
Çatır çutur ye kardeşim afiyet şeker olsun heryerde gecerli pos cihazinin oldugu heryerde 😀 çıkmayanlarda kudursun izlesin bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...