- 4,496
- 2,679
- 113
bence kral krediye sevinilmez ama sen bilirsin yinede hazır para çok çabuk bitiyor ondan sonra bu işin birde ödemesi olacak fatura ağırlaşmadan işe gir çalış düzen kur bu kumarıda acilen bırak
Çok yaşamaz o haberlere çıkar yakındabence kral krediye sevinilmez ama sen bilirsin yinede hazır para çok çabuk bitiyor ondan sonra bu işin birde ödemesi olacak fatura ağırlaşmadan işe gir çalış düzen kur bu kumarıda acilen bırak
Ne zaman kanka benim daha hazirlaniyor diyoKartım kargoya verilmiş tnks
Akıllınin ayıp saydığını aptal övünerek anlatırmşAdam 30 40 tane icralıgım var diye habire hava atma peşinde icralık dosyaları ile de hava atan ilk defa goruyorum her konuda illa bahsedecek 30 tane icralıgım var diye yoksa rahat edemiyor
aglamak özgür ağlayabilirsin sana kart vermediler diye kuduruyorsun 😀 ağla çiçeğim ağlaAkıllınin ayıp saydığını aptal övünerek anlatırmş
Solucan işi iptal miaglamak özgür ağlayabilirsin sana kart vermediler diye kuduruyorsun 😀 ağla çiçeğim ağla
kanka durmak yok çalışıyorum kart gelsin sonra birakcamSolucan işi iptal mi
güzel arkadaşım neden sürekli polemik yaratıyorsun onu anlamıyorum ben özellikle konuyu zor zamanda market alışverişi için kimseye muhtaç kalmasın diye paylaştım sen ısrarla o arkadaşa yükleniyorsun ya boşver başkasını herkes kendi sorumluluğunda bize faydası da zararı da yok yani gereğinden fazla uzatıyorsun büyük ihtimalle sana çıkmadı hınçını ondan alıyorsun 😓Adam hayatı boyunca asalak gibi yaşamış sevgi görmemiş dostluk görmemiş kimse tarafından ciddiye alınmamış bu şekilde yaparak insanların onu ciddiye almasını sağlıyor aslında görünen o ki hayatta başardığı nadir şeylerden biri de bu
Yeterki bana bankalar borç para versinler. Kılçıksız alır yerim 😃adamlar borçlanıyor diye mutlu oluyor amk GFHSDHJNGKMSLDÖGÇ.
Ptt sms attı sabahNe zaman kanka benim daha hazirlaniyor diyo
Ya sen harbiden zeki ve güzel bi adamsin bu diğerlerinde balık beyini kadar beyin yok 😀 ya adama benim icralarım batıyor sanki ona borçluyum kanka salla bunlarıgüzel arkadaşım neden sürekli polemik yaratıyorsun onu anlamıyorum ben özellikle konuyu zor zamanda market alışverişi için kimseye muhtaç kalmasın diye paylaştım sen ısrarla o arkadaşa yükleniyorsun ya boşver başkasını herkes kendi sorumluluğunda bize faydası da zararı da yok yani gereğinden fazla uzatıyorsun büyük ihtimalle sana çıkmadı hınçını ondan alıyorsun 😓
Diger hadi uygulaması konusundada kart veya kredi çıkanlara hep lat atmış kudurmuş resmen ona vermiyorlar diye 😃güzel arkadaşım neden sürekli polemik yaratıyorsun onu anlamıyorum ben özellikle konuyu zor zamanda market alışverişi için kimseye muhtaç kalmasın diye paylaştım sen ısrarla o arkadaşa yükleniyorsun ya boşver başkasını herkes kendi sorumluluğunda bize faydası da zararı da yok yani gereğinden fazla uzatıyorsun büyük ihtimalle sana çıkmadı hınçını ondan alıyorsun 😓
Çatır çutur ye kardeşim afiyet şeker olsun heryerde gecerli pos cihazinin oldugu heryerde 😀 çıkmayanlarda kudursun izlesin bizi@pengben yanlışlıkla hesap kartı talep etmişim kredi kartı başvurdum 50k verdi bu kredi kartı her yerde geçerli değil mi dost
Neyle denedin kanka kredi kartımıİki paket cıgara aldım denemek için Wonnnn
Teslim günü ne zmn yazıyor knkPtt sms attı sabah
Güncelledim para da yatırdım ama kredi politikasına uygun değildir falan olumsuz başvuruPara yatirdin mi basvuru yapmadam once .gelir olarak ne kadar yazdin 70-80k gelir yaz