- 11,945
- 12,088
- 113
Marketde calisiyorum 20K ve uzeri bakiyeleri bozmak isteyene %20 komisyonla nakite ceviririm
kanka bizim insanımız böyle biri birşey aldımı ona vermedilermi böyle bunlar 😀 fasafisobende onu anlamıyorum insan bir başkasının sevincine ortak olabilir ama köstek olmak nedir ya
Gelip bunu yazmak bile zorunda değildin demekki dübürün yanmış 😂 ağlaya bilirsin gülümYalanciyi birşey yapsalar memleketin çoğu koltuğa oturamayacak onu biloyozda ,böyle desteksiz atanları görünce dayanamayıp bulaşıyorum, bulaşma nedenimde söylediği yalana inanacak zekada olduğumuzu sanması, şu söylediğin yalana anca senin zekânda olanlar inanir
Beni bilen bilir yalan soylemem.benim 6 tane icram var 4 tanesi varlik yonetim sirketine devredildi.7-8 yildir odemedim duruyorlar oyle.hicbir yer kredi ve kredi karti vermiyordu.bu konuyu okuyunca bende dedim birileri sallıyor bu da vermez falan diye dusundum ama yinede deneyim dedim actim hesabi 5 lirada para attim icine .geliri 75.000 yazdim. Kredi karti 3500 onaylandi hadi limitide 3500 onaylandi.kart gelince limiti artirabilecegimide soyledi musteri temsilcisi.yani onaylanmayan arkadaslar cok onlara bende sasiriyorum.ama dikkatimi ceken su durumu iyi olanlara onaylamamislar.cok enteresan bir kurum.8 yil bankada calistim boyle risk analiz raporuna bakmadan kredi dagitan finans kurulusu gormedim.kanka bizim insanımız böyle biri birşey aldımı ona vermedilermi böyle bunlar 😀 fasafiso
Benim ne bir yerim yanacak,banka kredisiyle ev araba aldım diye saliyorsun, buna inanacak kimse seninle aynı zekâdadır,olmayan birşeyi olmuş gibi söyleyip egonu tatmin edebilirsin,ama bunlara boşa çırpınislar gerçekler elbet yüzüne carparGelip bunu yazmak bile zorunda değildin demekki dübürün yanmış 😂 ağlaya bilirsin gülüm
tebrik ederim kanka güle güle harcaBeni bilen bilir yalan soylemem.benim 6 tane icram var 4 tanesi varlik yonetim sirketine devredildi.7-8 yildir odemedim duruyorlar oyle.hicbir yer kredi ve kredi karti vermiyordu.bu konuyu okuyunca bende dedim birileri sallıyor bu da vermez falan diye dusundum ama yinede deneyim dedim actim hesabi 5 lirada para attim icine .geliri 75.000 yazdim. Kredi karti 3500 onaylandi hadi limitide 3500 onaylandi.kart gelince limiti artirabilecegimide soyledi musteri temsilcisi.yani onaylanmayan arkadaslar cok onlara bende sasiriyorum.ama dikkatimi ceken su durumu iyi olanlara onaylamamislar.cok enteresan bir kurum.8 yil bankada calistim boyle risk analiz raporuna bakmadan kredi dagitan finans kurulusu gormedim.
Abartma be kardeşim. Aldıysan aldın tamamda sanki havadan bağış yaptılar sana. Neden övünüyorsun bu kdr.kardeşlerim siz ağlamaya devam kumardan batmaya borçlanmaya devam bense gelecek olan 42k limiti çatır çutur yicem mis mis misss
Benim çıkmadı henüzPazar basvuranlarin çoğunluğu dağıtıma çıkmış yarın yada persembe günü ulaşır güle güle kullansın herkez
Benimkide verilmemiş kankBenim çıkmadı henüz
Kişilik önemliSen her alakan olmayan konuya burnunu sokuyorsun benden sana tavsiye bırak insanlar istediği gibi yapsın batsın çıksın Allah yardımcın olsun diyeceğin yerde beter ol diyorsan bu senin kişiliğini ortaya koyar
Kim 15 yıldan sonra hapse giriyormuş borcdan dolayi,ödeyeceğini taahhüt etmediğin sürece kimse borçtan hapise filan girmez,kanunu bilmeden atıp tutmayin@Penguen0 sen özel bankaların paralarını yiyebileceğinimi sanıyorsun devlet bankası olsa bile vatanına ihanet ettiğinin farkındamısın herşeyi geçiyorum çocuğun arkanda bıraktıkların bir kenara kendi üstüne ne bir araban ne bir evin olabilir üstüne üstelik 15 yıldan sonra hapse giriyorsun içeridede artık dersin çatır çatır yedim böyle konular açılmasın insanları farklı yere sürüklemeyin @Shellac konu silinmesini rica ederim
Yapılandırmak borcu tahahhut etmek mıdır ?Kim 15 yıldan sonra hapse giriyormuş borcdan dolayi,ödeyeceğini taahhüt etmediğin sürece kimse borçtan hapise filan girmez,kanunu bilmeden atıp tutmayin
Banka yapilandirirsa taahhüt olmaz ama borç icralık olmuş avukat tarafından yapilandiysa taahüt yerine geçer,borcu ödemezseniz hapise girersiniz,Yapılandırmak borcu tahahhut etmek mıdır ?
Meslekten dolayı mı deneyimden mi bu bilgiler teşekkürlerBanka yapilandirirsa taahhüt olmaz ama borç icralık olmuş avukat tarafından yapilandiysa taahüt yerine geçer,borcu ödemezseniz hapise girersiniz,
Hanim eskiden avukattı çocuk olunca bıraktı,Meslekten dolayı mı deneyimden mi bu bilgiler teşekkürler
Arayan avukatlardan borç para istedim telefondan engellediler beni 2 yıl önce 😀Banka yapilandirirsa taahhüt olmaz ama borç icralık olmuş avukat tarafından yapilandiysa taahüt yerine geçer,borcu ödemezseniz hapise girersiniz,
İcra olayı maaşa mi geliyor yoksa eve eşyaya var mı hocam, ne kadar süre sonra bu duruma varıyor bideHanim eskiden avukattı çocuk olunca bıraktı,
Böyle konuşmayalım yine de kötü söz sahibine aittirBunlarda beyin yok reis boşver 😀 eşşek o