Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hadi Uygulaması Limitimi 42k Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
görüntülü görüşmede cidden bi çalışanmı çıkıyor yoksa yapay zekamı ağa geri döndüm üstümde tişört bile yok kıllarımımı sergilicem :D
niye sordun yoksa hatun kişi çıkarsa aniden konuyu farklı yere getirip 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,797
4,910
113
Cok kafasına Vururda işte iş işten gecmıs olur
Kanka benim 28klik kredi kartini yirrttim %25 i mobil uygulamadan alıp cekiyom günü gelince yatırıp 2 saat sonra geri çekiyom aylık 800 ödüyoruz işin ucunu kacirirsam kötü

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
@Penguen0 sen özel bankaların paralarını yiyebileceğinimi sanıyorsun devlet bankası olsa bile vatanına ihanet ettiğinin farkındamısın herşeyi geçiyorum çocuğun arkanda bıraktıkların bir kenara kendi üstüne ne bir araban ne bir evin olabilir üstüne üstelik 15 yıldan sonra hapse giriyorsun içeridede artık dersin çatır çatır yedim böyle konular açılmasın insanları farklı yere sürüklemeyin @Shellac konu silinmesini rica ederim
Senin cumhurbaşkanın yiyor biz yemeyekmi 😂

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Lan neyini taktir edeyim rahatsız mısın. Sen bankaları dolandiriyorsun farkında mısın. Ev araba üstüne bile değildir. Tabiiki onların ben olduğuna bile inanmıyorum ki. Bir insanın hayatta maldan mulkten çok gururu haysiyeti önemlidir benim için. Yani sende olmayan şey. Sana daha cevap vermeyeceğim belliki sen bu yaptıklarından memnunsun devam et. Takıl şimdi 🤣
kanka bırak buda kafadan rahatsız çıktı uğraşma bi diyor çalışacam bi diyor kredi çıktı çalışmayacam akıllısı bulmaz bizi

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,602
45,022
113
Kanka benim 28klik kredi kartini yirrttim %25 i mobil uygulamadan alıp cekiyom günü gelince yatırıp 2 saat sonra geri çekiyom aylık 800 ödüyoruz işin ucunu kacirirsam kötü
kotu hemde Nasıl kotu aman omerım sıktır et guzel taktık boyle devam 800 tl kumarcıya aylık koymaz

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Bonanza 1000 denerim senin için skma canını yeğenim 😂
dayıcım bizlik bi durum yok kendi hayatını mahfedersin yoksa ister çalış ister çalışma bu kadar borçlan ve hiçbir gelir yokken nasıl hayatta kalman bile mucize şu pahalılıkta. halen de oynayacam diye uğraşıyorsun dünyaları kaybetmişsin. yapamıyorsan bırak bu illeti senin için diyoruz biz.kendi bildiğini okuyorsun yine.adamlar ne güzel sana ekmek vermiş paranı da elden alacaktın şimdi üç kuruş kredi çıktı kumar paran çıktı seni nereye kadar götürecek bu para yarın onu da kaybettinmi ne yapacaksın. biz kime ne anlatıyoz ya neyse kendi bildiğini yap sen hadi bb

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,856
1,171
113
2 k da bıraktı musteir hizmetleri otomatik artıyor dedi yalan olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...