Telefon numarası gir devam et illaki çıkar dost bnde yapmadm daha mantık yürütüyorumBeyler uygulamayı indirdim nasıl üye olunuyo buna üye ol yok Ekli dosyayı görüntüle 565907
Telefon numarası gir devam et illaki çıkar dost bnde yapmadm daha mantık yürütüyorumBeyler uygulamayı indirdim nasıl üye olunuyo buna üye ol yok Ekli dosyayı görüntüle 565907
Kanka bünye artık bedava para sayıyor kredi kartını çok tehlikeli durumBeyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍
Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
Hiç denemedim knk denicem sonraDost döviz altın kısmından al sat yapıp banka hesabına çekilmiyor mu acaba paycell gbi denedin mi
Girdim devam yok dost şifre istiyo üye olmadığım için şifreyi giremiyomTelefon numarası gir devam et illaki çıkar dost bnde yapmadm daha mantık yürütüyorum
Bence ilk denemen gereken şey bu çünkü olursa nakit cash para 🤭Hiç denemedim knk denicem sonra
@Penguen0 yardımcı olsana dost arkadaşaGirdim devam yok dost şifre istiyo üye olmadığım için şifreyi giremiyom
tmm@Penguen0 sen özel bankaların paralarını yiyebileceğinimi sanıyorsun devlet bankası olsa bile vatanına ihanet ettiğinin farkındamısın herşeyi geçiyorum çocuğun arkanda bıraktıkların bir kenara kendi üstüne ne bir araban ne bir evin olabilir üstüne üstelik 15 yıldan sonra hapse giriyorsun içeridede artık dersin çatır çatır yedim böyle konular açılmasın insanları farklı yere sürüklemeyin @Shellac konu silinmesini rica ederim
Sorun ne emmi ablatabilirmisinGirdim devam yok dost şifre istiyo üye olmadığım için şifreyi giremiyom
Seninde 1milyon borcun olsa sende dost heryere saldirirdin.ben üyelik olustrmdm ama 1milyon borcum var senin 80k toplan borcun benim aylık odememden az sen düşün.Evlilikten dolayı 80k eşya borcum var gün sayıyorum her ay çabuk gelsinde ödeyim bitsin diye siz nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz anlamıyorum ya inanılmaz değişik adamlaraınız kusura bakmayın ama
Üye olunmuyo dost üye ol diye bi seçenek cikmiyo telefon numarası istiyo giriyom sonra şifre istiyo üye olmadığım için şifreyi giremiyomSorun ne emmi ablatabilirmisin
Kart gelmeden kredi kartini sanal kart olusturup kullanabilirmyizBeyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍
Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
Şifre sana kod olarak geliyo kodu giriyosun sonra uye oluyorsunÜye olunmuyo dost üye ol diye bi seçenek cikmiyo telefon numarası istiyo giriyom sonra şifre istiyo üye olmadığım için şifreyi giremiyom
Tamamda o borç havadan gökten inmedi evlenirken 380k vardı ödeye ödeye bitirdim gerekirse faiz ödememek için satabileceğim bir şeyler vardı onları değerlendirdim ödeyip bitirmek lazım durup dururken borcu olmuyor kimsenin bilemem kendi derdi ama şahsen düşününce ben kafayı yerdim durmadan borç nereye kadarSeninde 1milyon borcun olsa sende dost heryere saldirirdin.ben üyelik olustrmdm ama 1milyon borcum var senin 80k toplan borcun benim aylık odememden az sen düşün.
O yüzden buradaki çoğu kişiyi anlıyorum ben
Numarayı yazıyorsun sonra kod geliyor kodu gir üye ol