İcra 100k olurİcrayı 31 yap kral
Beyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍
Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
Beyler vallaha billaha tillaha 30 icram var 1 milyon üzeri borcum var heryerden kırmızı kalem yemişim ve inanilmaz şekilde 1 saat once başvurduğumda 2k kart limiti vermişti 3.5kda veresiye limit vermişti. Hadi finans Müşteri hizmetlerini aradım aylık maaşım 80k dedim neden az limit verdiniz dedim yüseltirmisiniz yardımcı olun dedim değerlendircez dedi ve 10 dakika sonra bakın noldu 😂😀 limiti ucurdular yemin ederim. Bide biliyosunuz ki pazartesi işe başlıcaktım başlamaktan vazgeçtim @Brn2nl çok çok sağol konu için adamsın 😀😍
Ekli dosyayı görüntüle 565851Ekli dosyayı görüntüle 565852
geri ödemicez kiOlum ne adamsınız borç bakiye verdiler diye seviniyonuz adamlar hayır yapmıyor bunun geri ödemesi de var
Geri ödemeyi düşünmeyen adam mutlu tabiOlum ne adamsınız borç bakiye verdiler diye seviniyonuz adamlar hayır yapmıyor bunun geri ödemesi de var
Kanka sizin hiç mi geleceğe yönelik planlarınız yok amk sdşlgksdlşgkdsgsdggeri ödemicez ki
Hee odemicen ömrün boyunca hiç sigortalı işte calismican sanırım hayat laylaylom sanıyorsun bugün 5 k odemezsin 10 sene sonra faizi ile 35 k odersingeri ödemicez ki
Kendi gonlunu eyliyorKanka sizin hiç mi geleceğe yönelik planlarınız yok amk sdşlgksdlşgkdsgsdg
30 icra 1 milyon üzeri borç var daha fazlası eklendi diye adam sevinip konu açıyor valla çok garipKendi gonlunu eyliyor
Kumarbazın geleceğe dönük yaptığı tek plansal hamle kayıp bonusu alabileceği bir yere yatırım yapmaktır 😀Kanka sizin hiç mi geleceğe yönelik planlarınız yok amk sdşlgksdlşgkdsgsdg
Profil fotoğrafını eski haline çevirir misin seni öyle sevdik biz.. Nerde osayi?Kumarbazın geleceğe dönük yaptığı tek plansal hamle kayıp bonusu alabileceği bir yere yatırım yapmaktır 😀
kankam bizim geçmişimizi s..mişler geleceğe sıra gelmiyor kiKanka sizin hiç mi geleceğe yönelik planlarınız yok amk sdşlgksdlşgkdsgsdg
kankam bizim geçmişimizi s..mişler geleceğe sıra gelmiyor ki
Hiç odenmicek sanıyor he belki ödemez ama bu dünyada bı dikili ağacı da olmaz30 icra 1 milyon üzeri borç var daha fazlası eklendi diye adam sevinip konu açıyor valla çok garip
YouTube amcaya kendim ettim kendim buldum yaz kanka sana göre bı şarkıkankam bizim geçmişimizi s..mişler geleceğe sıra gelmiyor ki
kankam ben tek tabancayım sigortalı asgari ücretle çalışarak hayatta kalma şansım zaten yok herkesin var kendine göre bi tarzı 20 tane dosya var zaten 21 olması çok bişey değiştirmez koy geçHee odemicen ömrün boyunca hiç sigortalı işte calismican sanırım hayat laylaylom sanıyorsun bugün 5 k odemezsin 10 sene sonra faizi ile 35 k odersin
Umarım ilerde çok güzel bi hayatın olur kral...kankam ben tek tabancayım sigortalı asgari ücretle çalışarak hayatta kalma şansım zaten yok herkesin var kendine göre bi tarzı 20 tane dosya var zaten 21 olması çok bişey değiştirmez koy geç
Bende sigortalı işte çalışmıyorum kendi işimi yapıyorum demek istediğim devletle milletle bı işin olamaz bu gidişle ha 20 ha 21 diyeceğine 20 19 oldu demek daha mantıklı hayat senin seçim sejinkankam ben tek tabancayım sigortalı asgari ücretle çalışarak hayatta kalma şansım zaten yok herkesin var kendine göre bi tarzı 20 tane dosya var zaten 21 olması çok bişey değiştirmez koy geç