Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Hakim Ziyech Galatasaray'da !

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Hakim Ziyech, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye gidiyor. (The Guardian)

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
10 numara sorunumuzu da böylece çözmüş olduk hayırlı olsun renktaşlar 👌

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Oha napıyor bu gs

Moderatör tarafında düzenlendi:

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Henüz 30 yaşında. Bayadır doğru düzgün forma giyemiyor Galatasaray'da kendini bulursa yeni Hagi olur.

1.png

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Doğru tabiki. Sergio Ramos ile de pazarlıklar sürüyormuş çok fazla imza parası istemiş onda anlaşılırsa o da giyecek sanırım formayı.
Bunca transferden sonra Avrupa'da ve ligde başarıya ulasamazsa 5 sene toparlayamaz. Hep aynı senaryo. GS yazık edecek kendine

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bunca transferden sonra Avrupa'da ve ligde başarıya ulasamazsa 5 sene toparlayamaz. Hep aynı senaryo. GS yazık edecek kendine
Valla ben 6 ve 8 numara oynayan bir orta saha bekliyorum aylardır almadılar. Torreira bu takımın % 50 si resmen ama takımda yedeği yok. Oliveira vasat zaten.

Paredes vardı gelmedi adam Roma'ya imza attı. Renato Sanches de gitti elden. Kerem Demirbay alındı ama soru işareti bende şuan.

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Valla ben 6 ve 8 numara oynayan bir orta saha bekliyorum aylardır almadılar. Torreira bu takımın % 50 si resmen ama takımda yedeği yok. Oliveira vasat zaten.

Paredes vardı gelmedi adam Roma'ya imza attı. Renato Sanches de gitti elden. Kerem Demirbay alındı ama soru işareti bende şuan.
Şu an GS bomba transferler yapıyor. Ancak çok büyük bir mali yükün altına giriyor. Tek bir sarsintida mahfolurlar. Bunu kendileri de çok iyi biliyor. Transfer yasağı gelirse en az 5 sene toparlayamazlar. Ben şu an hayrtle izliyorum gerçekten inanılmaz. Umarım patlamazlar

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,950
113
Şu an GS bomba transferler yapıyor. Ancak çok büyük bir mali yükün altına giriyor. Tek bir sarsintida mahfolurlar. Bunu kendileri de çok iyi biliyor. Transfer yasağı gelirse en az 5 sene toparlayamazlar. Ben şu an hayrtle izliyorum gerçekten inanılmaz. Umarım patlamazlar
Süper ligin galip gelme ödemelerine baktın mı dost

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Bundan 1 sene önce Erden baba anlattı hepsini nerden ne geliri var kulübün diye açıp izlemeni öneririm.