- 7,742
- 4,532
- 113
Hakim Ziyech, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye gidiyor. (The Guardian)
Oha lan olum hiç bi yerde haberini görmedim doğruluğundan şüpheliyim öyle bir oyuncuyu transfer etmek yok kiralıktır heralde10 numara sorunumuzu da böylece çözmüş olduk hayırlı olsun renktaşlar 👌
Yabancı kaynaklar sabah haberlerinde bile verdi ESPN kanalı sanırımOha lan olum hiç bi yerde haberini görmedim doğruluğundan şüpheliyim öyle bir oyuncuyu transfer etmek yok kiralıktır heralde
Oha lan olum hiç bi yerde haberini görmedim doğruluğundan şüpheliyim öyle bir oyuncuyu transfer etmek yok kiralıktır heralde
Doğru tabiki. Sergio Ramos ile de pazarlıklar sürüyormuş çok fazla imza parası istemiş onda anlaşılırsa o da giyecek sanırım formayı.Hass.. dedim bir an doğru mu bu?
Bunca transferden sonra Avrupa'da ve ligde başarıya ulasamazsa 5 sene toparlayamaz. Hep aynı senaryo. GS yazık edecek kendineDoğru tabiki. Sergio Ramos ile de pazarlıklar sürüyormuş çok fazla imza parası istemiş onda anlaşılırsa o da giyecek sanırım formayı.
Valla ben 6 ve 8 numara oynayan bir orta saha bekliyorum aylardır almadılar. Torreira bu takımın % 50 si resmen ama takımda yedeği yok. Oliveira vasat zaten.Bunca transferden sonra Avrupa'da ve ligde başarıya ulasamazsa 5 sene toparlayamaz. Hep aynı senaryo. GS yazık edecek kendine
Kadın ticaretipara kaynagı ne acaba
Şu an GS bomba transferler yapıyor. Ancak çok büyük bir mali yükün altına giriyor. Tek bir sarsintida mahfolurlar. Bunu kendileri de çok iyi biliyor. Transfer yasağı gelirse en az 5 sene toparlayamazlar. Ben şu an hayrtle izliyorum gerçekten inanılmaz. Umarım patlamazlarValla ben 6 ve 8 numara oynayan bir orta saha bekliyorum aylardır almadılar. Torreira bu takımın % 50 si resmen ama takımda yedeği yok. Oliveira vasat zaten.
Paredes vardı gelmedi adam Roma'ya imza attı. Renato Sanches de gitti elden. Kerem Demirbay alındı ama soru işareti bende şuan.
Helal dost sorunu direk cozdunKadın ticareti
Süper ligin galip gelme ödemelerine baktın mı dostŞu an GS bomba transferler yapıyor. Ancak çok büyük bir mali yükün altına giriyor. Tek bir sarsintida mahfolurlar. Bunu kendileri de çok iyi biliyor. Transfer yasağı gelirse en az 5 sene toparlayamazlar. Ben şu an hayrtle izliyorum gerçekten inanılmaz. Umarım patlamazlar
Bundan 1 sene önce Erden baba anlattı hepsini nerden ne geliri var kulübün diye açıp izlemeni öneririm.Şu an GS bomba transferler yapıyor. Ancak çok büyük bir mali yükün altına giriyor. Tek bir sarsintida mahfolurlar. Bunu kendileri de çok iyi biliyor. Transfer yasağı gelirse en az 5 sene toparlayamazlar. Ben şu an hayrtle izliyorum gerçekten inanılmaz. Umarım patlamazlar
Ne diyeyim sponsor, reklam geliri vs uzun uza anlatmaktansa 😅Helal dost sorunu direk cozdun