Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Hakim Ziyech Galatasaray'da !

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,912
17,230
113
Okan Buruk yanlış tercih yapıyor ki bu benim görüşüm değil, ilk 11 ve saha dizilişi GS için 3-4-1-2 olamaz hiçbir zaman, 4-3-3 olmalı, kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamazsın,bunu Bilal oğlan bile bilir.4-3-3 kapalı savunmaların amansız düşmanıdır
Sistemden ziyade kilidi açacak topçu daha önemli. Kerem ve barışla istediğin diziliş formatını dene sonuç hep hüsran olacak

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Sistemden ziyade kilidi açacak topçu daha önemli. Kerem ve barışla istediğin diziliş formatını dene sonuç hep hüsran olacak
Keremin vazgeçilmez olduğunu anlaması gerek şu zamana kadar forma kaptırma derdi yoktu bu yüzden hiç geliştirmedi kendini. Şimdi tete zaha olursa ziyech var. Kendini aşması gerek

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Ön taraf
Zaha ziyech tete icardi mertens kerem oldu.
Barış, yunus, halil, bakambu da yetek.
Gravenberch ve benzeri 2 orta sahayla sampiyonlar ligi yarı final hayal degil.
Ligi zaten saymıyorum bile.
Beşiktaşın ön dörtlüsü salih abu rashica rebic
Fbnin ön dörtlüsü dzeko(38) tadic(35) cengiz symazki
Fark çok büyük
Dzeko ve tadic 30 olsaydı hemen hemen eşit derdim

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Ön taraf
Zaha ziyech tete icardi mertens kerem oldu.
Barış, yunus, halil, bakambu da yetek.
Gravenberch ve benzeri 2 orta sahayla sampiyonlar ligi yarı final hayal degil.
Ligi zaten saymıyorum bile.
Beşiktaşın ön dörtlüsü salih abu rashica rebic
Fbnin ön dörtlüsü dzeko(38) tadic(35) cengiz symazki
Fark çok büyük
Dzeko ve tadic 30 olsaydı hemen hemen eşit derdim
Lig önemsiz bence CL daha önemli ligde şampiyon olsan alacağın para 100 milyon tl komedi :D

CL de gruplarda 1 galibiyet alsan daha fazla para veriyor UEFA

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Söğüşleyecek oyuncu maks 20 maç oynar

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,912
17,230
113
Keremin vazgeçilmez olduğunu anlaması gerek şu zamana kadar forma kaptırma derdi yoktu bu yüzden hiç geliştirmedi kendini. Şimdi tete zaha olursa ziyech var. Kendini aşması gerek
O daha da geliştirmez kendini, çok şişirme bir topçu. Artık top kereme geldiğinde ne yaparak topu kaybedeceğini bile biliyor herkes

chicharito39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
63
28
süper transfer. bu sezon avrupa maçlarından sonraki lig maçlarında yorgunluk moral bozukluğu vs olmadığı sürece net şampiyon olur bu kadro yeniden

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Sen çok yaşa şanlı GALATASARAY

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Dostum zaten sakatlanmazsa her oyuncu 30 Mac oynar:) kronik sakat Chelsea taraftarı bayram ediyor Twitter da
Kronik sakat lafı da ali kocun paralı trollerin yeni icadı. Chelsea taraftarı bence ziyech diye bir oyuncuları oldugunu dahi unutmuş olabilir 100 oyuncuları var kadroda Galatasaray icin de muthis transfer

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Kronik sakat lafı da ali kocun paralı trollerin yeni icadı. Chelsea taraftarı bence ziyech diye bir oyuncuları oldugunu dahi unutmuş olabilir 100 oyuncuları var kadroda Galatasaray icin de muthis transfer
Ali Koç'un paralı trolu Felan değilim Türkiye'nin yeni deli alisi olur bir bok yapamaz gelince 5-6 hafta sonra bu konuyu hortlatalim

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Ali Koç'un paralı trolu Felan değilim Türkiye'nin yeni deli alisi olur bir bok yapamaz gelince 5-6 hafta sonra bu konuyu hortlatalim
Peki hortlatalım da ziyech herkesin icinden gecince sey deme ne kadar takıntilısın baska işin mi yok falan bizim insanımız biraz gevşektir üzerine alınma genel manada