Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Hakim Ziyech Galatasaray'da !

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Dostum forumda görüyorum değerli birisin o yüzden takılıyorum video falan yanlış anlama :)
Bende türk milliyetçisi bir adamım bu paralar veriliyor bari parasına değer oyuncular alınsın inşaallah sakatlanmaz Türkiye gibi sert ligte çok sıkıntılı transfer

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Bende türk milliyetçisi bir adamım bu paralar veriliyor bari parasına değer oyuncular alınsın inşaallah sakatlanmaz Türkiye gibi sert ligte çok sıkıntılı transfer
Dost transferde bir nevi kumardır.Çok yüksek potansiyeli olan oyuncuyu transfer edersin gazoz olur hiç bilinmedik adamı transfer edersin heykeli dikilir kulüpte.Bu kumarı en iyi oynayan takım sezonda kupayı alır.Ayrıca ben bu transferlerin boş olduğunu hiç düşünmüyorum.Üstelik Şampiyonlar ligindeysen şu tutarlar ossuruk.Kazandığın maç başına kasaya giren paranın haddi hesabı yok aynı zamanda ülke puanı içinde çok değerli.Benim önceden beri çok beğendiğim futbolcu inşallah hayırlı olur

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Dost transferde bir nevi kumardır.Çok yüksek potansiyeli olan oyuncuyu transfer edersin gazoz olur hiç bilinmedik adamı transfer edersin heykeli dikilir kulüpte.Bu kumarı en iyi oynayan takım sezonda kupayı alır.Ayrıca ben bu transferlerin boş olduğunu hiç düşünmüyorum.Üstelik Şampiyonlar ligindeysen şu tutarlar ossuruk.Kazandığın maç başına kasaya giren paranın haddi hesabı yok aynı zamanda ülke puanı içinde çok değerli.Benim önceden beri çok beğendiğim futbolcu inşallah hayırlı olur
Bende seninle aynı fikirdeyim ama erden Timur ve ekibi şampiyonlar ligine kesin kalma gözüyle bu transferleri yapıyor moldeye elendin 35-40 milyon Euro gibi totalde parayı kayıp edeceksin bu transferleri nerden finanse edeceksin en son bunu Beşiktaş yaptı 1 yıl ceza almıştı

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Bende seninle aynı fikirdeyim ama erden Timur ve ekibi şampiyonlar ligine kesin kalma gözüyle bu transferleri yapıyor moldeye elendin 35-40 milyon Euro gibi totalde parayı kayıp edeceksin bu transferleri nerden finanse edeceksin en son bunu Beşiktaş yaptı 1 yıl ceza almıştı
Galatasaray bir his takımıdır dost.Sen Moldeyi düşünme 😂

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Gs baya iyi kadro kurdu inşallah erken alışırlar gelenler yoksa şampiyonlar ligi sıkıntıya girer lig şampiyonluğu garanti zaten biz bjkliler anca bakariz

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,451
5,524
113
Gs baya iyi kadro kurdu inşallah erken alışırlar gelenler yoksa şampiyonlar ligi sıkıntıya girer lig şampiyonluğu garanti zaten biz bjkliler anca bakariz
Fenerde iyi kadro kurdu dost.Şampiyonluk belli olmaz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,486
1,134
113
Taraftarın algısını da yönetmek için klupte elemanlar calışmalı.
Ajaxtan gelen Tadic 35 yaşında yazılanlara bakıyorum
Chelseaden Ziyech 30 yaşında yazılanlara bakıyorum
Ortada mantık yok
Sanki sorun milliyeti gibi duruyor teki sırp oldugu icin ovuluyor digeri arap oldugu icin begenilmiyor
Baska bir aciklaması yok

Dream00

👑 ғᴏʀᴜᴍ ʙᴀʜɪs ʏᴏ̈ɴᴇᴛɪᴍ ᴋᴜʀᴜʟᴜ ᴜ̈ʏᴇsɪ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
469
239
43
Bu transfer ile Galatasaray ne fener ne bjk ne ts tek rakibimiz şampiyonlar ligindeki takımlar mesajını net bir şekilde vermiş oldu daha veratti ramos gelecek beklemede kalın en kötü ceyrek final oynariz

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,950
113
Bu transfer ile Galatasaray ne fener ne bjk ne ts tek rakibimiz şampiyonlar ligindeki takımlar mesajını net bir şekilde vermiş oldu daha veratti ramos gelecek beklemede kalın en kötü ceyrek final oynariz
yavas oynayın Dost